- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Noldu parişiimm buralardayız sen nerdesinBayramlik ağzımı açıcam kizlar cidden beni tutun huuu nerdesiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu parişiimm buralardayız sen nerdesinBayramlik ağzımı açıcam kizlar cidden beni tutun huuu nerdesiniz![]()
Bilmiyorum öznurum valla anlamışımdır belkiNoldu parişiimm buralardayız sen nerdesin![]()
Oyy senn herseylerdeenn dahaa tatlııııSendee baldan tatlusuuunnn kuzuu![]()
Nasılsın misafirlerle bogusma demiiBilmiyorum öznurum valla anlamışımdır belki
Yok canım bazıları cidden çok rahat ve cidd3m rahat neyse susayım benNasılsın misafirlerle bogusma demii![]()
Ballılokumumm beenniimmm bitanemmmmOyy senn herseylerdeenn dahaa tatlıııı![]()
![]()
![]()
![]()
Bayramlik ağzımı açıcam kizlar cidden beni tutun huuu nerdesiniz![]()
Yok canım bazıları cidden çok rahat ve cidd3m rahat neyse susayım ben
Hayırdır inşallah parem sende rahat ol kız bosverYok canım bazıları cidden çok rahat ve cidd3m rahat neyse susayım ben
Oyy oyy cikolatammBallılokumumm beenniimmm bitanemmmm![]()
Nasıl gidiyor beybitommHayırdır inşallah parem sende rahat ol kız bosver
Oyy oyy cikolatamm![]()
Az kaldıNasıl gidiyor beybitomm
Bende annemdeyim kuzum dün geldik yarın tekrar kv ye döncez araba muanesi var haftasonu döneriz evimizeAz kaldı
Persembeye İstanbul![]()
Sen napıyorsun beybisi ne zaman dönüyorsun
Herkesin derdi kv anne arası kime gidilecekBende annemdeyim kuzum dün geldik yarın tekrar kv ye döncez araba muanesi var haftasonu döneriz evimizeevimi ozledim zorlanıyorum artıkk
![]()
Hemde ne rahatt demiiiHerkesin derdi kv anne arası kime gidilecekyaa ben bile özledim evimi gece olunca rahatca yatmayı
![]()
SeksilikkO ne kız gözün kasın ayrı oynuyor![]()
![]()
Bende seni yirim![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaa seni yerimımmmmmmmmmmmmm
Herkeze bedelim bennnn![]()