- 25 Ağustos 2019
- 62.067
- 118.568
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alış alış bunlarıı öyle tövbee mövbee yookkAaa tövbeee
Günaydın güzellik
Guten morgen![]()
Gidiyonmu bugün anneneDeli kız bende seni seviyorum![]()
Hafta sonu gideceğim kuzumGidiyonmu bugün annene![]()
Bende cumartesi evime kavuşacam sen gitcen ananaHafta sonu gideceğim kuzum![]()
Bende yaaa nasıldı kiNasıldık güzrlmiydik elço
Acaba Nasıldık merak ettiö![]()
Ben etmiyorum
Çok şeetmeyek psikolojimi bozmaya niyetim yok![]()
Ayyy bayılazaammmOooo tabiii kızzz cillopp gibiydinizzz şaka değill gerçektende gördümm yanii
Catlak-kurabiye domalmış uyuyordu
coconatt uzanıyorduu
MssPARE desenn yorulmuş bitmiş gibiydii ama bi bacağı yatağın tepesindeydi bi bacağı düzdü
Sen desen tele bakıyordun hatta bende senle aynı şekilde![]()
Sana değişiklik oldu elço tadımı çıkarBende cumartesi evime kavuşacam sen gitcen anana![]()
Öyle tabii kuzumda hep soğuk tu hava halada öylee gezemedim heryerimde ağrımaya başladı artık gittikçeSana değişiklik oldu elço tadımı çıkar![]()
Hadi inşallah sağ salim kavuştursun RabbimYarın nasip olursa kavusma
İyiyim parem biraz sümüklüyüm bogazım kurumus gece kalkar kalkmaz hapsırıklar
Sen nasılsın napıyorsun cannum![]()
Ohoı sonrasında pareyi bulana aşk olsunOnlar gidince temizlik sonra bağ bahçe şinanayda yavrum şinanay![]()
![]()
![]()
![]()
Olsun iyi oldu etiket yaptığın balım bayram gezmesi ndeyim.hic oturmuyor uz ki.Etiket etmemişim oyüzdenaslinda kendisini cok tanımıyorum kuzu aklimada gelmedi
Herkes için geçerli dedim aslında bi etiket için değil tanıdığım kim varsa kutladım bu ilk değil de nese
Bitanemmm nerelerdesin bayram koşuşturmaca galiba göremedim seni![]()
Tanıyorum hiç dikkat etmedim onun topigi olduğunuMsspareyi tanıyorsundur dedim aşkommonun topiği aslında
Aşko
Laviiş
Hahah doğrudurrTanıyorum hiç dikkat etmedim onun topigi olduğunu![]()
Doğru vallahaa benim gezmeye şeyim yok zaten bebe agirlaşti kasıklarım ağrıyor yürüyünce çatı yerim falan belimOlsun iyi oldu etiket yaptığın balım bayram gezmesi ndeyim.hic oturmuyor uz ki.Sen ne yapıyorsun cicegim