- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Kurabiyemmm tam olarak şunu yapcammmGünaydın tatlımm çok iyi yapmışsınbende kendimi çimlere atıp deli danalar gibi hoplayıp zıplamak istiyorum
ama önce güneşli bir hava lazım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabiyemmm tam olarak şunu yapcammmGünaydın tatlımm çok iyi yapmışsınbende kendimi çimlere atıp deli danalar gibi hoplayıp zıplamak istiyorum
ama önce güneşli bir hava lazım
![]()
Kurabiyemmm tam olarak şunu yapcammm![]()
![]()
İyiyim kurbişim evle uğraşıyorum yemek yapmaya girişyim sen nabünnNapün fıstık![]()
Uzanıyorum bende aylak aylakİyiyim kurbişim evle uğraşıyorum yemek yapmaya girişyim sen nabünn![]()
Oh bende inşallah aylak aylak uzanırım şu ara hiç totomu koltuğa koyamıyorum yaUzanıyorum bende aylak aylakyemekte ne var,
![]()
Aynen kuzum çok dadanamadık buraya bayram arkasıÇok şükür mucizem iyiyim çok fazla okuyamadım Topiği yazışma olmuş haftasonuydu yoğundum bitanembşr ara dürttecem hepiniziiii sen nasılsn iyi misin
![]()
Amin kuzumHayırlısı olsun haklarında canım ya
Güzeldi gercekten ama işte her güzel şeuin olduğu gibi bununda sonu geldi.
Kız sen lupus testlerini yaptırmışmıydın![]()
Ahahahaha hakket vallaMucikonunbir mucizee eltisinin bacısı nişanlısına kaçmış
oğlan uyanık
bu devirde kim uğraşacak düğünle
Ahahahah dün geceden beri vermiştir heraldeBence de pişman oluryoksa bunlar mercimeği fırına mı verdi
mercimek fırında yandı abooo
Aslmhoş geldiniz
![]()
Nerede yaptırdın canım. Dahiliye yapıyormuş onları ben sanıyorum genetik bölümü yapıyor geçen hafta kalktık gittik cerrahpaşaya onca yol uğraş doktor demesinmi biz bunları yapmuyoruzAynen kuzum çok dadanamadık buraya bayram arkası
Dürt cimcikle beni tinnoşum
İyiyim Allah a şükür yaa aynı herşeu
Sen de ne var ne yok ne zaman geceniz malatyaya
Amin kuzum
Aynen yaaaa çok hızlı geçti
Yaptırmıştım kuzum lupus
Ahahahaha hakket valla
Ama bak Allahn işine
Bize 125 gr altın diye direttilerdi şimdi napacak lar o kız bedavaya gitti
Ahahahah dün geceden beri vermiştir heraldenikah beklemedilerse
![]()
oğlan tarafı düğün derdinden kurtulmuş desene hayırlısı olsunMucikonunbir mucizee eltisinin bacısı nişanlısına kaçmış
oğlan uyanık
bu devirde kim uğraşacak düğünle
kurabiyemmm aslındaa bu beniimmmm valllahiii harikasın![]()
Off şuda fena olmazdı tinnoşum yaa![]()
Allah iyilik versin mucizem dürtmek benim işim sen hiç merak etmeAynen kuzum çok dadanamadık buraya bayram arkası
Kız yoruldum da koydum totimiOh bende inşallah aylak aylak uzanırım şu ara hiç totomu koltuğa koyamıyorum ya
Aslında mercimek vardı. Ama mercimekleri haşlayınca kötü oldu bende pişirmek içimden gelmedi barbunya ile sebzeli bulgur pilavı carsende ne var
![]()
Hahah çoktan bitmiştir o işAynen kuzum çok dadanamadık buraya bayram arkası
Sen de ne var ne yok ne zaman geceniz malatyaya
Amin kuzum
Aynen yaaaa çok hızlı geçti
Yaptırmıştım kuzum lupus
Ahahahaha hakket valla
Ama bak Allahn işine
Bize 125 gr altın diye direttilerdi şimdi napacak lar o kız bedavaya gitti
Ahahahah dün geceden beri vermiştir heraldenikah beklemedilerse
![]()
Ayy tinnoşum bayılırım bende su ile oynamaya ama sor yüzme biliyon mu diyekurabiyemmm aslındaa bu beniimmmm valllahiii harikasın
Allah iyilik versin mucizem dürtmek benim işim sen hiç merak etme
Ağustos 15ne gelmiş olacagız muhtemelen![]()
He valla beleşten götürdüler kızıoğlan tarafı düğün derdinden kurtulmuş desene hayırlısı olsun![]()
Aynen kuzum dahiliye yapıyoNerede yaptırdın canım. Dahiliye yapıyormuş onları ben sanıyorum genetik bölümü yapıyor geçen hafta kalktık gittik cerrahpaşaya onca yol uğraş doktor demesinmi biz bunları yapmuyoruz![]()
Amin amin cümlemize çiçeğimkurabiyemmm aslındaa bu beniimmmm valllahiii harikasın
Allah iyilik versin mucizem dürtmek benim işim sen hiç merak etme
Ağustos 15ne gelmiş olacagız muhtemelen![]()
Ahahahah aynenn dedim ben bedavaya gelmişim taaaaa felan memeleketimdenKız yoruldum da koydum totimiartık yavaş yavaş dip bucak temizlik başlıyor
gelsin perdeler ütüler camlar
şu ütüyü icat edeni varya
ahirette tüm kadınlar yakasına yapışacak haberi yok
Mercimeği atma dondurucuya kaldır parça parça. Sonra erişteli mercimek çorbası yaparsın
Ay ben Bi çorba yaptım sadecedünden de az mantı vardı
Hahah çoktan bitmiştir o iş
125 gr altın mımillette ne kıymetli kuku varmış
![]()
Bende bilmiyom gel sarılakAyy tinnoşum bayılırım bende su ile oynamaya ama sor yüzme biliyon mu diye
Yohhh![]()
Hahah ikimizi tatile götürsünler. Ortaya kesin şu manzara çıkarBende bilmiyom gel sarılak![]()
Ay kız sen kalkışma öyle temizliğe yorma kendini bırak şimdi büyümüştür gobiş iyiceKız yoruldum da koydum totimiartık yavaş yavaş dip bucak temizlik başlıyor
gelsin perdeler ütüler camlar
şu ütüyü icat edeni varya
ahirette tüm kadınlar yakasına yapışacak haberi yok
Mercimeği atma dondurucuya kaldır parça parça. Sonra erişteli mercimek çorbası yaparsın
Ay ben Bi çorba yaptım sadecedünden de az mantı vardı
Hahah çoktan bitmiştir o iş
125 gr altın mımillette ne kıymetli kuku varmış
![]()
Yaa gercektenmii oha ya resmen benim bu iş uzayacak. Şimdi 25ine bulabildim anc randevu. O bana hematoloji randevusu açıcam sonra birde ona alıcam randevu ona gidicem demek öylemi oda yok bizim burda üff ne saçma sapan yaa. Peki sonuçlar ne kadar sürede çıkıyorAynen kuzum dahiliye yapıyo
Tüh yaaa keşke önce sorsaydın
Hem kuzum devlet hastanesi dahiliye de yapmıyor aklında olsun
Üni hastanesi dahiliye yapıyo
Daha doğrusu dahiliyeden randevu alıyosun
Hematolojiye randevu alabilmek için çünkü hematoloji de yapılıyor testler
Amin amin cümlemize çiçeğim
Ayy çok az kalmşş
Ahahahah aynenn dedim ben bedavaya gelmişim taaaaa felan memeleketimden
Bizde hiç takı ne olcak kaç bilezik kaç gr asla konuşulmadı kimseyi zora sokmayalım diye
Kulu bedavaya gitti bence artık takmazlar onlar 2 bilezik takarsa ona şükretsin salak kız![]()
Aa kötü olmuş ya bende kabuğa çıkınca hiç sevmiyorumAy kız sen kalkışma öyle temizliğe yorma kendini bırak şimdi büyümüştür gobiş iyice
Sorma şu ütüye aman aman nerden çıktıysa hele şimdi yaz geldi yazlıknkıyafetler de daha çok ütü istiyor
Yok kuzum ya mercimek kötüydü ful kabuk çıkardı hiç mercimeğe dair birşey kalmadı valla attım![]()
Kız tişörtlerde ütü istiyor ya ben o yüzden yazı sevmiyorum buruşuyor tişörtlerAa kötü olmuş ya bende kabuğa çıkınca hiç sevmiyorumof sorma sorma şuan havalar karışık eşim gömlek giyiniyor. Tişörte geçmesini dört gözle bekliyorum
![]()