- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Ama onun ütüsü kolay laKız tişörtlerde ütü istiyor ya ben o yüzden yazı sevmiyorum buruşuyor tişörtler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama onun ütüsü kolay laKız tişörtlerde ütü istiyor ya ben o yüzden yazı sevmiyorum buruşuyor tişörtler![]()
He tabi kolay orası ayrıAma onun ütüsü kolay la![]()
Ahahahaha aynenn nHahah ikimizi tatile götürsünler. Ortaya kesin şu manzara çıkar
![]()
Evet kuzum sen yine de Bi araştırYaa gercektenmii oha ya resmen benim bu iş uzayacak. Şimdi 25ine bulabildim anc randevu. O bana hematoloji randevusu açıcam sonra birde ona alıcam randevu ona gidicem demek öylemi oda yok bizim burda üff ne saçma sapan yaa. Peki sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor
Anladım kuzum ben şimdi baktım namık kemal üni hast. Direk hematolojiye randevu alınabiliyor. Hatta denedim aldım randevuyu iptal ettim yine. Ben yine bir hastaneyi arıcam o şekilde sorunsuz işim hallolcaksa alıp randevuyu direk giderim ona hiç dahiliyeyle uğraşmadanAhahahaha aynenn n
Evet kuzum sen yine de Bi araştır
Bak benim şöyle oldu ben olduğum ilçeden dahiliyeden randevu aldım gittim hematoloji ye randevu istediğimi söyledim sonra devlet te hematoloji ye gittim dedi ki Dr bu testleri biz yapamıyoruz üni hastanesine gideceksin
Bi kağıt yazdı yönlendirme gibi ben de gittim üni hematoloji de kan verdim öyle yaptılar
İyiyim kurabiyem yeni gelin geldi buraya da evler yakın 10 DKK yürüyerek bugün çağırdım kahve içmeye tatlı yemeğe onunlaydim onun dışında bugün temizlik yaptım ne varsaAmin kuzum sen napıyorsun bakalım![]()
Aa bu neden aklıma gelmedi acabaHe tabi kolay orası ayrıkız bazen ben gömlek oluncada işim aceleyse düğmelerini bağlayıp tişört gibi ütülüyorum
![]()
Ohh en iyisini yapmışsın canım çok iyi gelmiştir gezmekİyiyim kurabiyem yeni gelin geldi buraya da evler yakın 10 DKK yürüyerek bugün çağırdım kahve içmeye tatlı yemeğe onunlaydim onun dışında bugün temizlik yaptım ne varsa
1 fulll gezdim bayram haftası 4 gün
Dedim Selin hava güzel başka temizliğe
Amannnn montları da yıkayacaktım havalar bir yağmur bir güneş guvenemedim kurabiyem
Bir adam akıllı ısınmadı ki çamaşır kurusunkaldırayımmm
Bakalım 1 hafta daha gecsinde bakicam artık
Hiç bitmiyor ev işi hiç Allahım yarabbim yaaaa ufff![]()
Valla bacaklarım ağrıdı kurabiyemOhh en iyisini yapmışsın canım çok iyi gelmiştir gezmekay sorma kız ben artık havalar soğusa bile ne kadar soğuyacak ki dedim. Yorganları kaldırdım
havalar bi soğudu kombiyi tekrar yakmak zorunda kaldık
![]()
Cemre uzaya falan düştü galiba bu sene resmen yaz geldi halen kış gibiOhh en iyisini yapmışsın canım çok iyi gelmiştir gezmekay sorma kız ben artık havalar soğusa bile ne kadar soğuyacak ki dedim. Yorganları kaldırdım
havalar bi soğudu kombiyi tekrar yakmak zorunda kaldık
![]()
Ahahah yap kız acele zamanda biraz düğme kısmının izi arkada çıkıyor ama ona bir çözüm bulcazAa bu neden aklıma gelmedi acabahay aklını seveyim senin
![]()
![]()
Insallah tedaviye basladiginizda o sorun hallolmus olur. Olmazsada ilac veriyo doktorlar cok cok kotu bir sey degil.Çok teşekkür ederimşuanlık hiçbirşey yapmıyorum ben tedaviye başladığımda inşallah onun için birşey yapar doktorum eğer hala devam ediyorsa incelik
![]()
OffAhahah yap kız acele zamanda biraz düğme kısmının izi arkada çıkıyor ama ona bir çözüm bulcaz![]()
Dimeee Dimeee oraya gelirse ardından da buraya geliyorValla bacaklarım ağrıdı kurabiyemiyi geldi de biz şeyini çıkarttık
Valla biz halen yakıyoruz kurabiyem buraları daha soğuk çünkü Türkiye'ye göre hamiş
Bugün çok güzeldi bahçede oturduk kızla nasıl sıcaktı ama belliydi yağmur geliyor yağmur sıcağı yapmış hava![]()
Hahah cemre bu sene öldü galibaCemre uzaya falan düştü galiba bu sene resmen yaz geldi halen kış gibi![]()
Naber çiçeğimHellöö baby![]()
![]()
İyidir balım sen napıyorsunNaber çiçeğim![]()
Kırmızılar geldi ağrıdan kıvranıyorum napıyımİyidir balım sen napıyorsun![]()
Oooo çok iyi o zamanAnladım kuzum ben şimdi baktım namık kemal üni hast. Direk hematolojiye randevu alınabiliyor. Hatta denedim aldım randevuyu iptal ettim yine. Ben yine bir hastaneyi arıcam o şekilde sorunsuz işim hallolcaksa alıp randevuyu direk giderim ona hiç dahiliyeyle uğraşmadan![]()