Ayyy kıız son cümleyi okurken yüreğim pır etti senmi hamilesin diye😍😍
Çok şükür kuzum yaa dualrın gücüne inanıyoruz olucak bizlerde görücez o günleri 😍

Ahaha kimi insan öyle canım ya gezmeyi sever evi sevmez ama işte dediğin gibi herşeyin bir sınırı olmalı 🤣
Ayyyyy perim inşallah birgün o güzel haber bizleri de bulur çiçeğim çokça Aminnnn her daim duanın gücüne inanıyoruz 🥰🥰😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜
Sonuç olarak ben evcilim hahahahahaah 🤣🤣🤣🤣

Ayyyyy perim inşallah birgün o güzel haber bizleri de bulur çiçeğim çokça Aminnnn her daim duanın gücüne inanıyoruz 🥰🥰😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜
Sonuç olarak ben evcilim hahahahahaah 🤣🤣🤣🤣
İnşallah canım benim bulucakta iniallah 😍😍
Bende çyleyim valla🤣🤣

buenos-d%C3%ADas.gif

seda-sayan-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
kitty-love.gif

Günaydınnn paremmmm bebeğimmmmm💓💓😘😘😍😍❤️❤️❤️🎈🎈🎈🦋🦋🫶🫶🌺🌺🌺

Yorma kendini fazla kuzum
Normalmi düşünüyorsun😍
Hayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum genelde 🤗 hangisi olursa artık. Sen neler yapıyorsun düğüne az kaldı herhalde dimi 😍
Galiba onlar burda çalışan polimik çıkarmak için uğraşıyorlar 🤣🤣
Hahah beni de maaşa bağlasınlar Pariş her gün polemik çıkarmazsam..... İm 😅😅😅😅😅
Sağol kuzum benimmmm 😍
Amin inşallah canım iyi insanlara denk gelmek önemli ben buraya gelmeden çok tereddüt ediyordum hep iyi insanlar olduğu söyleniyordu burdakilerin ama yine de güvenemiyordum şükür korktuğum gibi olmadı 🤭
Olduğu kadar olmadığı kader kurabiyem ya kalan sağlar bizimdir 🤣 olmayan olmasın boşver
Senin güzel kalbimin eseri onlar balım 🥰 Rabbim yolunuza hep iyileri çıkarsın inşallah 😍 hamiş kim kız tanıyor muyuz 😍
evettttt kutun kapalııı o_O
Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu orta 😅😅 kukular kutular kapalı 😅😅🤪🤪

Hayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum genelde 🤗 hangisi olursa artık. Sen neler yapıyorsun düğüne az kaldı herhalde dimi 😍

Senin güzel kalbimin eseri onlar balım 🥰 Rabbim yolunuza hep iyileri çıkarsın inşallah 😍 hamiş kim kız tanıyor muyuz 😍

Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu orta 😅😅 kukular kutular kapalı 😅😅🤪🤪
Yaaaa kurbiiiiii

Ben her an çıkarabilirim polimik 🤣🤣🤣👍😡😡

Back
X