Hayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum genelde 🤗 hangisi olursa artık. Sen neler yapıyorsun düğüne az kaldı herhalde dimi 😍

Hahah beni de maaşa bağlasınlar Pariş her gün polemik çıkarmazsam..... İm 😅😅😅😅😅

Senin güzel kalbimin eseri onlar balım 🥰 Rabbim yolunuza hep iyileri çıkarsın inşallah 😍 hamiş kim kız tanıyor muyuz 😍

Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu orta 😅😅 kukular kutular kapalı 😅😅🤪🤪
Amin kuzum en başı o 😍
Bende napayım canım işte hep aynı evet az kaldı 1 bucuk hafta artuk☺️
Bende şu tahlillerimi yaptırayımda biran evvel başlıyım istiyorum 😬

sad-cat-kitty-crying.gif

Gene bir duygu değişimi yaşıyorum birden bire🥹🥹🥹
Oyy ben çeni yerim duygularını da yerim 🥰iyimisin bakim

Amin kuzum en başı o 😍
Bende napayım canım işte hep aynı evet az kaldı 1 bucuk hafta artuk☺️
Bende şu tahlillerimi yaptırayımda biran evvel başlıyım istiyorum 😬
Hadi inşallah balım 🥰 bende ramazandan sonra başlamıştım 😍 inşallah her şey yolunda gider. Şimdi merkeze falan karar verdiniz dimi

Hadi inşallah balım 🥰 bende ramazandan sonra başlamıştım 😍 inşallah her şey yolunda gider. Şimdi merkeze falan karar verdiniz dimi
Verdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipse 😬

😍😍😍Hafif biraz kötü gibi reglden bir gün önce geçer kurabiyemmm 🥹🥹🥹
Gelmesin inşallah regl kuşum balım. Ah bu hormonlar ya insanın elinde olmuyor ne yapsa fayda etmiyor. Kadın olmak çok zor 😒
Verdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipse 😬
Hadi bakalım yolun açık olsun inşallah canım 🥰 🥰 güzel müjdelere vesile olsun 🥰 yoğunluktan bazen hızlı geçiyorum mesajları. Eğer soracağın bir şey olursa özelden mutlaka yaz balım biliyorsun 🥰

Gelmesin inşallah regl kuşum balım. Ah bu hormonlar ya insanın elinde olmuyor ne yapsa fayda etmiyor. Kadın olmak çok zor 😒

Hadi bakalım yolun açık olsun inşallah canım 🥰 🥰 güzel müjdelere vesile olsun 🥰 yoğunluktan bazen hızlı geçiyorum mesajları. Eğer soracağın bir şey olursa özelden mutlaka yaz balım biliyorsun 🥰
Ah inşallah kurabiyem hemde çok zor vallahi bıktım şu döngüden😥😥😥😥

Ah kurabiyem çok teşekkür ederim zaten iyikivarsın her daim yanımda hissettiriyorsun 😍💜💜

Perişimm bendee şimdii okudumm.Çıktığın bu yolda mucizenle dönmeyi rabbim nasip etsin inşAllah aminn😍😍🤲🏻🤲🏻 Peşinden de biz gelicez zaten bitanemmm 🐥

Perişimm bendee şimdii okudumm.Çıktığın bu yolda mucizenle dönmeyi rabbim nasip etsin inşAllah aminn😍😍🤲🏻🤲🏻 Peşinden de biz gelicez zaten bitanemmm 🐥
Güzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön sen 😍😍😬

Güzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön sen 😍😍😬
Yaa seniiii severiiimmmm periiimmmm oyyy😍😍😍😍 rabbim işlerimizii kolaylaştırsın inşAllah hep duamdasın ❤️❤️❤️

Back
X