- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Ayyy inşAllah çiçeğimmm bolca bolca dualar et bizeeBulaşsınnn hemde teninnn tenimeee
Çok dua edicem size doguma giderken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşAllah çiçeğimmm bolca bolca dualar et bizeeBulaşsınnn hemde teninnn tenimeee
Çok dua edicem size doguma giderken
Fatoşum çok yeme bende sabah az tırtıkladımNapiyniz bakıyım ben oturdum çips yerken sizi düşünüyorum![]()
![]()
Etcem tabii balımmmAyyy inşAllah çiçeğimmm bolca bolca dualar et bizee![]()
Yemem çiçeğiim ama bu illette bağımlılık gibiFatoşum çok yeme bende sabah az tırtıkladım![]()
TinnossuummRegl sendromu genee öznuşummm![]()
Benim yerime de ye kızNapiyniz bakıyım ben oturdum çips yerken sizi düşünüyorum![]()
![]()
Yaa seniiii severiiimmmm periiimmmm oyyyrabbim işlerimizii kolaylaştırsın inşAllah hep duamdasın
![]()
Yerim tweetim napinTinnossuummgececek kız biz de görmeyecegiz o kanı
Benim yerime de ye kız![]()
EvetGüldün mü
Bendeee seve seve hahaha
Hee hatırlıyorum ismini hadi bakalım inşallah tüm isteyenlerden gelsin o güzel haber![]()
Ohh keyfini çıkar bende 101 deyim oynarım öyleAnnemdeyim kuzuumm sen napıyorsun![]()
Agustos 15 görünüyor perişimmİnşallah cNım benim ne zaman dönüş senin![]()
Çok iyi anlıyorum bitanemAh inşallah kurabiyem hemde çok zor vallahi bıktım şu döngüden![]()
Sende iyi ki varsın balımAh kurabiyem çok teşekkür ederim zaten iyikivarsın her daim yanımda hissettiriyorsun![]()
He vallaaa kurabiyemmm gelmee istemiyorum diyom daha totomdan ayrılmıyorÇok iyi anlıyorum bitanemyüzsüz bu halalar diyorum işte
istenmediklerini bile bile geliyorlar
Sende iyi ki varsın balım![]()
bizi bizden başka kim anlar
![]()
Hâlâ kim giÇok iyi anlıyorum bitanemyüzsüz bu halalar diyorum işte
istenmediklerini bile bile geliyorlar
Sende iyi ki varsın balım![]()
bizi bizden başka kim anlar
![]()
Kim kedi miHe vallaaa kurabiyemmm gelmee istemiyorum diyom daha totomdan ayrılmıyor![]()
He vallaaa kurabiyemmm gelmee istemiyorum diyom daha totomdan ayrılmıyor![]()