G
good-morning.gif

@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballıkabak
Evet 🥰

:KK23:sanırım esnemekten ağzım yırtılacak :confused: nasılsın kuzum canım:cool:
Ayy kız bende öyleyim zombi gibiyim kahve içtim onu da bozmışlar sevmedim taıdnu 😅😅
Balımmm boncuğumm mm 😘😘😘
Napan deli kızım🥰😅🤗🤪😋😍
Günaydın yaf bal böcüğüü yaf sabah neşesi😋😋
Doktora geldim günde bir öğün pare alcan diyor😋😋 sabah aç karnına 😋😋 ısır yi yut bitir diyor😋😋
Iyi vurdun haa totomu 😂😂😂 nebileyim kubişş
Ağlarsan daha da vururum 😅😅 bak bebe doğunca acısını çıkarır bunların. Gebelikte stresin çok zararı var netten bi bak sonra sende bırakcan ağlamayı :sinirli::sinirli::sinirli:

Ayy kız bende öyleyim zombi gibiyim kahve içtim onu da bozmışlar sevmedim taıdnu 😅😅

Napan deli kızım🥰😅🤗🤪😋😍

Doktora geldim günde bir öğün pare alcan diyor😋😋 sabah aç karnına 😋😋 ısır yi yut bitir diyor😋😋

Ağlarsan daha da vururum 😅😅 bak bebe doğunca acısını çıkarır bunların. Gebelikte stresin çok zararı var netten bi bak sonra sende bırakcan ağlamayı :sinirli::sinirli::sinirli:
Bıraktımm 🤭 o ağlayınca bende ağlayacam lohusayı biran önce bitirmek istiyorumm🙄

Napan deli kızım🥰😅🤗🤪😋😍

Kız allah seni ne etmeye bune
Aşkoşkolar gibi
Hahaha paniksu diyo bide aklınıza gelecek bir şey değil diye hakkat senin nerden aklına geldi

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydın parisim 🤤

Napan deli kızım🥰😅🤗🤪😋😍

İyi diri hanımcım sen napiyunm
Yeni adım nasılllll :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Paniksuuu neeeee 😱😱

Back
X