Oooo hoşgeldin beybisiiii😍😍😍😍
good-morning.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte karamel Latte
@Ballıkabak
Günaydıııın kuzummm🥰🥰🥰
Yeni adım nasılllll :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Oooo hayırlı olsunn yavrum yakışmışşşşş bence🤤💗💗💗💖

Daha vakit var canım son zamana kadar dönebilir. Yürüyüş yapıyor musun kendini yormadan yürüyüş yap bakalım
Yok buara saldımm çıkasım yokk kahvaltımdı yemeksi ev toparlamaydi bilmem ne derken saat 4 oluyo eşim geliyorrr bakalımm suyuda iyiyse sonuna kadar gider doktor daha nst yede girmedim ondan sonra belli olur ara ara sancım var gibi dün bian bi girdi sancım aklımı aldı

Hahah tamam o iş sende 😅😅
Oooo hoşgeldin beybisiiii😍😍😍😍

Günaydıııın kuzummm🥰🥰🥰

Oooo hayırlı olsunn yavrum yakışmışşşşş bence🤤💗💗💗💖
Dimi bence de yakıştı ya 😅😅
Yok buara saldımm çıkasım yokk kahvaltımdı yemeksi ev toparlamaydi bilmem ne derken saat 4 oluyo eşim geliyorrr bakalımm suyuda iyiyse sonuna kadar gider doktor daha nst yede girmedim ondan sonra belli olur ara ara sancım var gibi dün bian bi girdi sancım aklımı aldı
Nstye alır bu haftalarda ben geçen girdim 32 de.
Hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç takılma Bebişler nasıl gelmek istediğini kendi belirliyor 🤗
Sen çatlak :KK70: :KK70: :KK70: Bu nedu kızz
Hahah gözel deell miii😅😅

Hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç takılma Bebişler nasıl gelmek istediğini kendi belirliyor 🤗

Hahah gözel deell miii😅😅
Yukarda prenin etikette gördüm bi baktım sen bi gülmek geldi ama değişik ve yaratıcı olmuş deli garı :KK70: :KK70:

Hahah gözel deell miii😅😅
Aaaa seni erken almış kuzuu bazı doktorlar öyle ediyor demekkii beni illakii alırr 35+3 haftalık oluyorum gittiğimde eee öyle vallaha nasıl gelmek isterse gelsin😀

Aaaa seni erken almış kuzuu bazı doktorlar öyle ediyor demekkii beni illakii alırr 35+3 haftalık oluyorum gittiğimde eee öyle vallaha nasıl gelmek isterse gelsin😀
Aynen canım ama aldığı iyi oldu ya merak ediyordum bazen kasılmalar oluyor. Kesin alır seni de bu gidişte

• Beğen
Reactions: Jou
Kizlar yasmin kullanan var mı. Bunu kullanırken sogan kuru yapılabilir mi. Bu ilaci devlet karşılıyor mu. Bilginiz varmi
Benim hiç bir bilgim yok canım. Sen bebek istemiyormuydun onu kullanıyorsun

Back
X