paniksu mu oldun sen hayırlı olsun profil foto ve nick uyumu bu kadar olur 😂
Ahh tam da yeni profil fotosu eklemiştim 😅😅
Geldi kurabiyem geldi hiç şaşırtmıyor benii😥😥😥 Ben artık o sürece kadar kendime sabır ve güç istiyorum duygusal yapım var güçlü bir karakter değilim bu konuda kurabiyemmm ya kimbilir sende beler yaşadınn o süreçte Bak minnoşunu kucağına alacaksın Allahın izniyle😍 amin güzel kalplim😘😘😘😘
Amin bitanem. Evet psikolojik olarak zor süreç balım ama kim demiş sen güçlü değilsin diye. Sen çok güçlüsün bunu sakın unutma ben anlattım sana detayları yaşadıklarımı. Ben yaptıysam herkes yapar o panik hallerimle geçtiğim sokakta hastanenin önünden geçip göremeyen insanjm ben.
Sen çok daha güçlüsün bitanem evet dygusalız ama dünyanın en güçlü kadınlarıyız💪💪💪

Nasilsinnnnn tini mini kiz
cat-tiktok.gif

Böylee efendim 🥲🥲🥲

Ahh tam da yeni profil fotosu eklemiştim 😅😅

Amin bitanem. Evet psikolojik olarak zor süreç balım ama kim demiş sen güçlü değilsin diye. Sen çok güçlüsün bunu sakın unutma ben anlattım sana detayları yaşadıklarımı. Ben yaptıysam herkes yapar o panik hallerimle geçtiğim sokakta hastanenin önünden geçip göremeyen insanjm ben.
Sen çok daha güçlüsün bitanem evet dygusalız ama dünyanın en güçlü kadınlarıyız💪💪💪
Canımmmsınn kurabiyemmm sağolasın bir enerji geldiii şimdiiii😍😍😍😍 evet bizler güçlüyüz çook
cute-cat.gif

Biraz böyle kalsın bakalım 😅

Niye kız adımı görünce bi panik mi geliyor hahahah😅😅😅

İşte benim tinnoşum 😍😍😍💪💪💪🥰🥰 ağzını yüzünü yerim ısırırım senin bir daha duymayacağım öyle şiiler :sinirli: :sinirli: :sinirli: :KK67::KK67::KK67::sopa::sopa::sopa::KK20::KK20::KK20:
Tamam kurabiyemmm panik suyum anlaştık inşAllah 😍😍😍🐥🐥🐥🎈🎈💓💓💓🦋🦋🦋🫶🫶🫶💓💓

Back
X