- 16 Aralık 2019
- 21.356
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.215
- 598
- 32
YakEvi süpüreyimde yakayım bitane senin için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YakEvi süpüreyimde yakayım bitane senin için![]()
Ayy çok sinirliyim şu anD u t gel buraya ban yiyecen
Olay mi varAyy çok sinirliyim şu an
Kimm kimm sevmiyiiii döverim onları mucikombeni sevmiyorsuuuzz![]()
yaaa yorma kendini demiyom mu yaa doğuruverceksiniz na şuraya ikinizde haaaKimm kimm sevmiyiiii döverim onları mucikomçok yorgunum öliyemmm
![]()
Vallaha makineyi boşalttımm şini kuzu yavaş yavaş hemen başım döndü 3cü trimester gerçekten çokzor
Hahah kız deli enerjisi mi ne geldi üstüme günlerdir bir dolu iş yapıyorum
Biz bugün 5 cam 2 kapı sildik 5 perde ütüsü de yanında hediye HahahVallaha makineyi boşalttımm şini kuzu yavaş yavaş hemen başım döndü 3cü trimester gerçekten çokzor
Aferunn sağaaa iyi iş becerdinizzzBiz bugün 5 cam 2 kapı sildik 5 perde ütüsü de yanında hediye Hahah![]()
![]()
Dışarıdan söyleyin bugünAferunn sağaaa iyi iş becerdinizzz
Bende öyleydimm kızzz sona yaklaşınca ağırlaştım hiçbirşey edemiyorummdaha ortada yemek yok
![]()
Genelde pazar günleri yerizz hahaha tesadüfen şini aradı dedim yemek yohh kendine yap birşeyler diyey marketten hazır birşey alır gelirim dediDışarıdan söyleyin bugün![]()
Oo süper iyi denk gelmişGenelde pazar günleri yerizz hahaha tesadüfen şini aradı dedim yemek yohh kendine yap birşeyler diyey marketten hazır birşey alır gelirim dedibari makarna edem
![]()
Vallaha öyleeOo süper iyi denk gelmiş![]()
Ilk sana yaptımmAa yoruma ifade bırakmaya nazar boncuğu gelmiş![]()
Vallaha makineyi boşalttımm şini kuzu yavaş yavaş hemen başım döndü 3cü trimester gerçekten çokzor
kuduruk garılar hep kızları daha doğmadan işe alıştırmak için yapıyonuz demiii hihHahah kız deli enerjisi mi ne geldi üstüme günlerdir bir dolu iş yapıyorum![]()