- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Kız baktım banlanacak gibi dur yapma gitme bırakma bizi dedimAhhh paremmm sizz gitmeyiinnnn bir yeree twetyiimm neden korkuttun parişii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız baktım banlanacak gibi dur yapma gitme bırakma bizi dedimAhhh paremmm sizz gitmeyiinnnn bir yeree twetyiimm neden korkuttun parişii![]()
Yav paremmmmmmmKız baktım banlanacak gibi dur yapma gitme bırakma bizi dedimmesajı mune den zannedip korkmuss
![]()
Hahah tabi ya zamanında okumadım başka işlerim vardı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay koptum nee sen çeviriden mi bakıyorsun
Ne işlerin vardıHahah tabi ya zamanında okumadım başka işlerim vardışimdi de Google amcaya zahmet oluyor işte geliyor çeviriyor falan
![]()
Kusmak mıGördümmmm minişimmmmm
Ama istediğim başka şeyler de vardı onlarda gelir mii acaba![]()
Aman tam banlar.oluyor eyvah dedim özele.mesaj geldi bizim bu sarı civ civYav paremmmmmmm![]()
Bize Hahah cahilliğimizeKime bu tas![]()
Kime bu tas![]()
Çatır çatır sevişemiyoz onaBize Hahah cahilliğimize![]()
Sperm olmadan hamile kalmıştım onunla uğraşıyordumNe işlerin vardı![]()
Hahah bak sende harfleri yiyon sende bizdensinÇatır çatır sevişemiyoz ona![]()
Çok cahiliz be tinnoşum ya bu cahillik ile kk da kalmaya utandıkNereyeeee gidiyonuzzzzz sizz![]()
Bize Hahah cahilliğimize![]()
Pööff olmamısız biz geri sey edelimÇatır çatır sevişemiyoz ona![]()
Sorma bilememişiz keske sürtünseydim belki simdiye hamile kalırdımSperm olmadan hamile kalmıştım onunla uğraşıyordumçağın buluşuydu çok heyecanlıydı
![]()
dünyada bir ilk
![]()
Tabi canım her türlü cahilim benHahah bak sende harfleri yiyon sende bizdensinzamanında okumayıp başka işlerle uğraştık dimi hahaha
Evet Bugün ufkumu genişlettim neler öğrendim bugün neler dut anladın senÇatır çatır sevişemiyoz ona![]()
Bende çok şey öğrendim . Hatta üyenin biri (forumda çok gezenlerden) örf adet ne demek bana öğretti eksik olasıcaEvet Bugün ufkumu genişlettim neler öğrendim bugün neler dut anladın sen![]()
Ne olucak zihniyetinizi acın vizyonunuz gelişsin kızım alla allaTabi canım her türlü cahilim benörf adet ne demek onu bile bilmiyom
![]()
Amaaağn de sini sevdiğimin paresiNe olucak zihniyetinizi acın vizyonunuz gelişsin kızım alla alla![]()
![]()
![]()
![]()
Bide de harfini ayrı yazın coğğ möhümmm