Fatoşum hepimiz öyle biliyorduk bende dahil sonra araştırdım bayağ hatta etrafımda yumurtlama döneminde sadece havuç avakodo yiyerek gebe olan arkadaşlarım var Ballikabak Ballikabak ballım gibi😍😍🐥🐥
Havuç hem erkek hemde kadın için doğurganlığı artırıyormuş hem çok iyi bir antioksidan hemde vitamin deposu çiçeğim
Ee tamam öyleyse bu ikisinden yiyeceğim artık :KK49: :KK36:

Bende bilmiyordum.. sanırım kaliteli yumurtlama olsun diye yeniyor.. Ballikabak Ballikabak denemiş ve işe yaramış . bizim de havuç muhabbeti bu yüzden 😁
Kuzum senin bi konunu gördüm yumurta kalitesi ile ilgili sen de oraya link bırakmışsın orda da yazıyor havuç avokado vs faydalı diye belki hatırlarsın 🥰🥰

Fatoşum hepimiz öyle biliyorduk bende dahil sonra araştırdım bayağ hatta etrafımda yumurtlama döneminde sadece havuç avakodo yiyerek gebe olan arkadaşlarım var Ballikabak Ballikabak ballım gibi😍😍🐥🐥
Havuç hem erkek hemde kadın için doğurganlığı artırıyormuş hem çok iyi bir antioksidan hemde vitamin deposu çiçeğim
Aynen kuzum ben havuç çatlatır bilgisini sadece kulaktan dolma duymuştum zaten sonra merak edip araştırınca yumurta geliştirdiğini kalite arttırdıgını gördük 😍😍

Kuzum senin bi konunu gördüm yumurta kalitesi ile ilgili sen de oraya link bırakmışsın orda da yazıyor havuç avokado vs faydalı diye belki hatırlarsın 🥰🥰
Evet evet onu bende okudum canım sonradan.. İnshaAllah bakalım hayırlısı şuanda hiç kafamı takmıyorum çok rahatım çok şükür

Kuzummmm bende sana cevab verdim sandım mesjaim gitmemiş . İyim canım benim çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl geldik mi sona artık çok heyecanlı 😁😘🥰😘
Iyiyimm idare ederr balımm 🥰
Sona geldik sayılırr gibi yarın belli olur
Tıkandı boğazıma kızçe geleceği yok😂

Back
X