- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Evet delirtiyorlarBizde kurbikle deli oluyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet delirtiyorlarBizde kurbikle deli oluyoruz![]()
Hemen gel yarın gene gidiyorumBayılırımmmmmmmmmm![]()
Fesatlik etmeye gerek yok.Evet delirtiyorlarkarnımız ağrıyor
Evet
Vayy zalimler
Fesatlık mı Hahah kıskançlık diyelimFesatlik etmeye gerek yok.
Fesatlık masum kalır saliş neler neler yapıyoruzFesatlik etmeye gerek yok.
Masum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi HahahFesatlık masum kalır saliş neler neler yapıyoruz![]()
Bi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee
Hahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlarBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee![]()
Minnosprenses
coconatt
Uzaktan olmuyo o dövmeleerrrr çatlağuuummmmHahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlar![]()
Nasıl gelemmmm Fas nere Romanya nireeee... Ama belki o can attığın Fas taini çıkarsa sen gelirsin kimbilirHemen gel yarın gene gidiyorum
Misafirim vardı bugün keşke gelseydinaz çayları dökerdin ya
![]()
İyi ki uzaktasınız öldürürdünüz galibaMasum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi Hahah![]()
![]()
Bide minnoş ile cocoya sormak lazımMinnosprenses
coconatt
HahahhaahahBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee![]()
Minnosprenses
coconatt
Sizden korkulur breBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee![]()
Minnosprenses
coconatt
Kar yagicak don olucak yağmur fırtına çıkıcak kalın evde diyorsun bi ara illaki bir şey çıkıyorduSizden korkulur bre
Amin aminn tinnoşum balım hepimizin gönlünden geçeni Rabbim kolayca nasip etsin hayırlı şekilde![]()
Ulusa şöyle bir seslenişti benimkisi![]()
![]()
![]()
Hepinizi tek tek sevgiyle kucaklayıp sarmaladım.Gönlünüzden geçen her neyse Rabbim nasip etsiinn
Sizleri seviyorum
![]()
Amimnnn bitanemmmAmin aminn tinnoşum balım hepimizin gönlünden geçeni Rabbim kolayca nasip etsin hayırlı şekilde
Kız bu kedi beni ısıracak gibi![]()
HahahahahajaNasıl gelemmmm Fas nere Romanya nireeee... Ama belki o can attığın Fas taini çıkarsa sen gelirsin kimbilir![]()