Allah razı olsun pamuk kalplim 😍😍😍

Evettt tt canm benimmmm çok şükür bugün 8 mm gördük elhamdülillah 😍😍😍😍cuma ya çağırdılar Allah izin verirse

Allah razı olsun lenoşummmm Rabbim sevinçlerimiz artırsın hepimize kolaylaştırsın 🤗 🤗 🤗 🤗 Allahmmmm kalbim küt küt 😍😍😍😍sevinç gözyaşlarımız olsun artık

Aminnnn balımmm benimmmm aminnn 😍 😍 aynen alcam ondan da
Aminnnnnn inşallah kuzummm 🥰😍🥲

Canımmm morcummmm Allah razı olsun siz gebelerin duaları kabul olurmuş çok ihtiyacımız var Rabbim hepimize mutluluk sevinç yaşatsın 😍😍😍

Fatoşummmm çok şükür çok şükür Rabbim kolaylaştırsın bundan sonrasını hayırlı eylesin sağlıkla tutunup büyüsün inşallah kuzum benimmm 😍 😍 😍
İnşallah bitanem doguma girerken hepinize dua ediyor olucam inan 🤗🤲🏻🥰 Rabbim sabirla beklediğiniz mucizenize kavuştursun sizi 💐

Mavilendiiiikkkk kurabiyemmm güzel enerjiini sevginiii ver banaa verrr😍😍😍😍😍 :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Balımm tinnoşum 😍 😍 tüm enerjimi sana göndereyim dicem de sabahtır başım çatlıyor 😅😅 şimdi sende de başlar baş ağrısı hahha
Ama sevgimi gönderiyorum koccaaamann sarılıyorum sana 😍😍😍
tenor.gif

A böyle yapıştım 😅😅😅

Balımm tinnoşum 😍 😍 tüm enerjimi sana göndereyim dicem de sabahtır başım çatlıyor 😅😅 şimdi sende de başlar baş ağrısı hahha
Ama sevgimi gönderiyorum koccaaamann sarılıyorum sana 😍😍😍
tenor.gif

A böyle yapıştım 😅😅😅
Yaaa bunuda senide yiriimm benn kurabiyemmm güzel enerjinii aldımm ki benn😍😍😍

Olur olur inşallah kuzum rabbim isterse herşey olur😍
İlaç kullanıyordun dimi kalınlaşması için 🤗
Evet kuzum ama ilk başta femara verdi bant kullancaktık malum bulamıyoruz kalınlaşması için bişey kullanamadm
Artı coraspirin Dekort Folbiol kullanıyordum iki gün öncede estrofem başlamıştım 😍😍😍
Canımmmmm mucizemmmm bu nasıl güzel haberrrrrrr ahh nasıl gözlerim dolduu keşkee olsaydın da sarılıp sonraa kol kola girip zıplayıp oynasaydıkk 😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙❤️❤️❤️❤️🐥🐥🐥🐥😘😘😘🐣🐣🐣🐣 az kaldı vuslata çiçeğimmm aZ😍😍
Ay tinnoşummmm hiç beklemediğim anda çiçek açtı umutlar yanımda olsaydınız çğşık çığlığa sıkı sıkı sarılırdım 😍😍😍😍
İnşallah bitanem doguma girerken hepinize dua ediyor olucam inan 🤗🤲🏻🥰 Rabbim sabirla beklediğiniz mucizenize kavuştursun sizi 💐
Ama senin doğumun gelmişşş 😱😱😱 ne zaman olcak mor çiçeğim normal mi sezaryen mi 😍 😍 😍

Evet kuzum ama ilk başta femara verdi bant kullancaktık malum bulamıyoruz kalınlaşması için bişey kullanamadm
Artı coraspirin Dekort Folbiol kullanıyordum iki gün öncede estrofem başlamıştım 😍😍😍

Ay tinnoşummmm hiç beklemediğim anda çiçek açtı umutlar yanımda olsaydınız çğşık çığlığa sıkı sıkı sarılırdım 😍😍😍😍

Ama senin doğumun gelmişşş 😱😱😱 ne zaman olcak mor çiçeğim normal mi sezaryen mi 😍 😍 😍
Sezeryan kuzum 26sına gün verdi doktor. Normalde 40haftam haziranin 3ünde doluyordu. Haftaya 39da iken sezeryan olcam nasipse 🤲🏻🤗

Back
X