Allah razi olsun caniim benimm 🤲🏻🥰🤗 Saglikla kavuşalim inşallah sende bende bekleyen tüm arkadaşlarimizda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Mervemmmm senin kız ikizler burcu olacak :KK15::süslü::süslü:
Ben gibi bir kızçe mariii geliyor :KK53::p Yaşadın mı yandın mı bilemedim hahaha :olamaz::olamaz::olamaz:
Çılgınlık dersen ikizler de renkli ruh dersen ikizler de:süslü::süslü:
Hamarat bir kız geliyor şanslısın Mervem :KK15::KK15:

8e2745a7a3d8027431963d716de62db9.jpg

Seviliyorsunuzzz Kızlarrr:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK15:
ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

Wilma11 Wilma11

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

Noisy Girl Noisy Girl

Madammor Madammor

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Magnifiaque Magnifiaque

Morrmeneksee Morrmeneksee

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse

karamel Latte karamel Latte

Meral01 Meral01

Ay inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diye😍Allahm olur mu ki inşallah bu sefer tutunur da sağlıkla gelir mi ki kucağımıza🤤
sen zaten hiç umma hep olumsuz düşün 😒 inan olacak diyorum sana hep. rabbim bu çabalarını boşa koymaz ben hep inandım sen de inan ki olsun zaten sonu da güzel olacak inşallah :dua:

Mervemmmm senin kız ikizler burcu olacak :KK15::süslü::süslü:
Ben gibi bir kızçe mariii geliyor :KK53::p Yaşadın mı yandın mı bilemedim hahaha :olamaz::olamaz::olamaz:
Çılgınlık dersen ikizler de renkli ruh dersen ikizler de:süslü::süslü:
Hamarat bir kız geliyor şanslısın Mervem :KK15::KK15:
kıs lnam canım sen de mi ikizlersin eneeee o yüzden kan çekiyi demek 😁
çılgınlık renkli ruhluk evet tamam ama hamaratlığa gelince pek katılmıyorum 😂

Ay sorma kız delirtiyor beni 😅 son iki bölümdür yarım yamalak izliyorum sıkıyor çünkü 😅😅
Bende öyleyim bir önceki bölümü izlemedim fragmanlardab gördüm sadece bu bölümüde tv açıktı öyle bakıyordum ama başka şeyle ilgileniyordum 🤣🤣

Evet kuzum ama ilk başta femara verdi bant kullancaktık malum bulamıyoruz kalınlaşması için bişey kullanamadm
Artı coraspirin Dekort Folbiol kullanıyordum iki gün öncede estrofem başlamıştım 😍😍😍

Ay tinnoşummmm hiç beklemediğim anda çiçek açtı umutlar yanımda olsaydınız çğşık çığlığa sıkı sıkı sarılırdım 😍😍😍😍

Ama senin doğumun gelmişşş 😱😱😱 ne zaman olcak mor çiçeğim normal mi sezaryen mi 😍 😍 😍
Aa femara yArdımcımıymuş acaba kalınlaşmaya 😍

Back
X