Kızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄🌷🌼💞😊💖🌹💕🤗🤗😘🥰🌿💜🌹💖🌸🤣🤣🌷🌼🥰

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Canımm paremm geçmiş olsunn çok şükür Rabbim gönlüne ferahlık versin daraltmasın inşAllah 💓💓🫶🫶😍😍❤️❤️

Kızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄🌷🌼💞😊💖🌹💕🤗🤗😘🥰🌿💜🌹💖🌸🤣🤣🌷🌼🥰

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Bombasin daha stres hepimiz de var takmamaya calis bal bocugum

Püüü bize 😂😂
Masum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi Hahah 😅 😅 🤪
Bide minnoş ile cocoya sormak lazım @Minnosprenses coconatt coconatt
Nasıl masum şiiiler onlar öyle 🤔 geç görünce anlamadım iyi şiiler mi acep 😂

Bi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee :KK48::KK48: @Minnosprenses coconatt coconatt
Püüü😂😂
Hahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlar 😅😅😅
Engeller görüşmemize mani değil az bir zaman sonra yine çatlatırız 😂😂😂😂😂
Ahahaah sonradan gizli buluştuk 😂😂😂😂😂
Gizli olunca daha güzel oldu yasaklar tatlı hesabı 😂

Püüü bize 😂😂

Nasıl masum şiiiler onlar öyle 🤔 geç görünce anlamadım iyi şiiler mi acep 😂

Püüü😂😂

Engeller görüşmemize mani değil az bir zaman sonra yine çatlatırız 😂😂😂😂😂

Gizli olunca daha güzel oldu yasaklar tatlı hesabı 😂
Iyi tükürdün bizee hee:110:

Kızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun

Hepinizi öpüyorum kocaman ve çok seviyorum❤🥰🌻🌸😊🌼🌷🌼💞💕🌹💖

gunayd%C4%B1n.gif
@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Parem geçmiş olsun üzüyorsan kendini ondan oluyor işte yoktur birşey inşallah 😞

Ben yoğunum bu aralar buralarda görünmüyorum ama hiçbiriniz unutup etiketi eksik etmemişsiniz teşekkür ederim kızçelerim öpüyorum sizi çokca 😘🤗

evetttttttttttttttt aminnnnn canım ablammmm aminnn :KK68::KK74:

inancını seveyim seninnnnnn inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün bir minnoşum la :dua:

evet kuzum rahimi hazırlıyomuş ama kalınlaşmaya etkili mi bilmiyorum son dk ya kadar 4 mm de geziyodu cts 5,6 mm idi inşallah şifa olur artık :dua:
İnşallah olucak canım gönlünü ferah tut 🤗😍

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Çok şükür parem 😍🤗
Takma kafanı hiçbirşeye senin sağlığından değwrli birşey yok

bir mucizee bir mucizee kuzum bende bir doktordan duymuştum. Rahim kalınlaşması olmazsa en son yumurta geliştirici ile deniyoruz diye. Şimdi senin yazdığını okudum aklıma geldi. Yumurta geliştikçe rahim kalınlaşırmış. Bu defa dahada inan olacak hayırlısı sağlıklısı inşallah 🤲🏻😍

Hiç girmesen öyle olur😂😂
Napim yoğun gadınım 😂

bir mucizee bir mucizee kuzum bende bir doktordan duymuştum. Rahim kalınlaşması olmazsa en son yumurta geliştirici ile deniyoruz diye. Şimdi senin yazdığını okudum aklıma geldi. Yumurta geliştikçe rahim kalınlaşırmış. Bu defa dahada inan olacak hayırlısı sağlıklısı inşallah 🤲🏻😍

Napim yoğun gadınım 😂
evveetttttttttttttttt cococmmmm Allahm a bin şükür bu ay yumurta üzerinden denicek diyordu dr m
Allah ma şükür sonuç aldık cuma ya rahim kalınlığı düşmezse bi aksilik olmazsa inşallah

evveetttttttttttttttt cococmmmm Allahm a bin şükür bu ay yumurta üzerinden denicek diyordu dr m
Allah ma şükür sonuç aldık cuma ya rahim kalınlığı düşmezse bi aksilik olmazsa inşallah
Ayyy cumaya Allah tan bir aksilik olmazsa transfer mi olacaksın mucizem😍

Ayyy çok çok mutlu oldum 😍🤗 kesinleşince transfer saatini mutlaka söyle etiketle benide unutma. birde mübarek gün çok dua edelim o gün o saatte inşallah 🤲🏻
ederim mutlaka kuzum benim sabah 9 da orda olun dediler önce muayene ediyo ona göre işleme alıyolar çok tuhaf hissediyorum :KK68:

Back
X