Amann dediğin gibi en iyisi bizim buralar her şehrimizin ayrı bir lezzet dünyası var 🤤🤤

Yolunuz açık olsun canım benim 🥰 mucizenle birlikte dönün 🥰 sahi ne zaman döneceksin hemen mi

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Off parişim ya sanırım artık baharlar olmayacak😒 6 ay kış 6 ay yaz olacak gibi 😒😒
İnşallaah kuzum sağlıkla kavuşur beraber sağlıkla büyürüz 🤗evet alıp dönecem inşallah işimiz bitince yola çıkarız geri 🤗

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@tiniminiMavihaniim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak Ballikabak

19may%C4%B1s-gen%C3%A7.gif

Bayramımız kutlu olsun ❤ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

İnşallah canım benim 🥰
Bence ilk gün çıkma kuzum 24 saat hatta imkanıb varsa 48 saat orada kal
Haa yok kuzum mecbur çıkarız
Ama hoca derseki bu gece kalın çıkmayın yola falan otel de kalırız Bi gece
Ama sanmam bişey olmaz
Uçakla bile gidip dönmüştü Bi arkadaş riski olsa söylerler

Haa yok kuzum mecbur çıkarız
Ama hoca derseki bu gece kalın çıkmayın yola falan otel de kalırız Bi gece
Ama sanmam bişey olmaz
Uçakla bile gidip dönmüştü Bi arkadaş riski olsa söylerler
Ya bizim Dr da öyle demişti sıkıntı olmaz diye nette de öyle diyor ama biz evham yapıyorz😅 bir gün otelde kalmıştık biz
Öne otur sen arka taraf genelde daha çok sarsıyor

@tiniminihaniim tinnoşum sen kedi annesi mi oldunnn😍😍 ya bugün yoğunum tam bakamadım o kedi gerçek mi şimdi 😍😍
Yassıı tatlı yumoşşşş demiii kurabiyeemmm😍😍😍😍 Türkiye de şuan gidince alıcaz bir süredir bekliyoduk telefonda nasıl seviyorum gör❤️❤️🥰🥰

Kuzummmm paremmmmmmm sana yazdiydim ama görmedin herhal... 😁

Nasılsın nasıl oldun rahatsziligini bilmiyordum da geçen birşeyim yok dneissin onu görünce yazmsitim bende🤗🤗🤗🤗🤗😌

Kuzummmm paremmmmmmm sana yazdiydim ama görmedin herhal... 😁

Nasılsın nasıl oldun rahatsziligini bilmiyordum da geçen birşeyim yok dneissin onu görünce yazmsitim bende🤗🤗🤗🤗🤗😌
Canım kalp doktoru bir şey yok dedi ama anksiyeti nöbeti atağı olabilir dedi psiykiattiye git dedi bugün daha iyiyim yordu beni baya şükür iyiyim

Gördüklerime beğendim tek tek alıntı yapmayın diye herkesi etiket yaptım durumumu yazdım bitanem

Inan hiç iyi değildim sordugun için tekrar teşekkür ederim hepiniz cansiniz❤💜😍😇🥰🤗😊

Canım kalp doktoru bir şey yok dedi ama anksiyeti nöbeti atağı olabilir dedi psiykiattiye git dedi bugün daha iyiyim yordu beni baya şükür iyiyim

Gördüklerime beğendim tek tek alıntı yapmayın diye herkesi etiket yaptım durumumu yazdım bitanem

Inan hiç iyi değildim sordugun için tekrar teşekkür ederim hepiniz cansiniz❤💜😍😇🥰🤗😊
Kuzumm benim çok şükür iyi olduğuna Sevindim banzdn olur öyle ya artık ankisiyete olmaayn yok bende öyle bir dönem geçirdim çok şükür geçti 🤗🤗

Back
X