- 27 Mart 2019
- 30.485
- 112.934
- 598
Bu şarkıyı

Y yagmurdansonra

@B O Z A

@tiniminiMavihaniim

N NesNa

M MaviMabellee

M Mavi Menekse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama diğerleri de gelmedi kuzum ben tesadüfen gördümYa benim kopyada hala çatlak kurabiye kalmış sonradna duzeltince de etiekt haberi gelmiyor baştan yapmam gerkeiyor
No panic paniksucummm![]()
Yaf etiket bana özel olması gerekiyormuş hele bak hep geliyor bu bildirimler
Panic water bundan sonra ne yapacaktı?Ama diğerleri de gelmedi kuzum ben tesadüfen gördümpaniksu iyice panik olmuştu
etiketler neden gelmiyordu
Hahah yeni korku filmim
![]()
Bu şarkıyıASSOSyal ve kendime yollarken
Catlak-kurabiye paniğe de gelsin oda bizim.izimizd3n geliyor gibi aman ha ve sizlere gelsin canlarım sakin olun üzülmeyin eğlenin gitsin aman beee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminiMavihaniim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Kk da nasıl yaşayacaktıPanic water bundan sonra ne yapacaktı?
En son Kazen diyecek ki kapı dışın da paniklePanic water bundan sonra ne yapacaktı?
Yakında tüm SinemalardaKk da nasıl yaşayacaktı
Onu neler bekliyordu![]()
ooohhh yaz geldi tatillerde çıkıyor vallahaa herkes gezerkennn ben bebe ile gaz çıkarıcazzNapimmm vallaha kuzucumm bu aralar yoğunum yaz boyunca öyle olacak yaz telaşı tatil telaşı filan
Sen ne yaptın baya az kaldı sanadaİnshaAllah kolayca kavuşursun yavruna
Bizi habersiz koma sakın haaa..ooohhh yaz geldi tatillerde çıkıyor vallahaa herkes gezerkennn ben bebe ile gaz çıkarıcazz![]()
evett hazırlık tamam kuzum gününü bekliyorumm 2 haziranda hastanede yatış
durum atayimmiii suyum geldi diyeBizi habersiz koma sakın haaa..
Olsun ne yapak bebesiz son tatil![]()
Kuzuuu ben ilaca basladim, iki haftayı buldu etkisiYa sosyalim kaç gün sürüyor bu melet dün iyidim akşam üstü yine aynısı oldu![]()
Bu şarkıyıASSOSyal ve kendime yollarken
Catlak-kurabiye paniğe de gelsin oda bizim.izimizd3n geliyor gibi aman ha ve sizlere gelsin canlarım sakin olun üzülmeyin eğlenin gitsin aman beee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminiMavihaniim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
ne ilacı laaaaKuzuuu ben ilaca basladim, iki haftayı buldu etkisiilaca basladiysan iki haftayı bekle
![]()
Ilaca başlamadım daha hafta ici randevu onu demedim atak kaç gün sürüyor bide citoles kullanıyordun dimi sosyalimKuzuuu ben ilaca basladim, iki haftayı buldu etkisiilaca basladiysan iki haftayı bekle
![]()
Antidepresan elcone ilacı laaaa
oyyy paremmm yaaa çok strest etme kendini herşey düşünüyorsun çünküAntidepresan elco
Kafane ilacı laaaa
Aman keşke biraz rahatlık biraz umursamazlık olsa içimde ince düşünenlerin sonu bu ALLAH beterinden korusunoyyy paremmm yaaa çok strest etme kendini herşey düşünüyorsun çünkü
insan ister istemezz düşünüyor sende haklısınAman keşke biraz rahatlık biraz umursamazlık olsa içimde ince düşünenlerin sonu bu ALLAH beterinden korusun