Selamm kızlar nasılsınız 🥰

Geçen doktora gittim bir yumoşum var çok şükür 15mm lik doktor bana güzel dedi ama çatlama iğnesi vermiycem dedi çünkü diger haplar ödem yaptı bende şişkinlik yaptı kendi kendine catlayacagini düşünüyor, bende doktora

" Merak etme sen ben hallederim bakışı attım'

🤣🤣🤣🤣

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Lna16 Lna16
Jou Jou
bir mucizee bir mucizee
MssPARE MssPARE
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Saliha40 Saliha40
@Ballikabak
@Fatmazell
M Mavi Menekse

Ayyy allahummm havucunu yesunlerrrr
Hadii inşaallaahhhh kuzumm😍

Geçen doktora gittim bir yumoşum var çok şükür 15mm lik doktor bana güzel dedi ama çatlama iğnesi vermiycem dedi çünkü diger haplar ödem yaptı bende şişkinlik yaptı kendi kendine catlayacagini düşünüyor, bende doktora

🤣🤣🤣🤣

Lna16 Lna16
Jou Jou
bir mucizee bir mucizee
MssPARE MssPARE
Saliha40 Saliha40
@Ballikabak
@Fatmazell
M Mavi Menekse

Ahahahha deli karı 🤣🤣🤣🤣

8325340_9c9de.gif

Ay görmedim ben onları 🤣🤣🤣
Hahah ayy kaldırmışlar ve kızı atmışlar galiba siteden 😅😅
çok haklısınnn belki yükseleni yengeç ay burcu yengeçtiiir kuzummmm 😍😍😍

Rıfat mihriban çok iyi oldular kurabiyemmm Dilek yeni sezonda olmucakk mı ama bebeği var ona nolcakk🥺🥺🥺🥺
Nee nasıl yani kız dilek yokmuymuş hiç duymadım ama saçma olur ya. Bide şeyi dediler veyselin abisinin adı neydi gı😅 oda olmayacak diye ama o zaman elif de olmamalı. Yazık kıza bi darbe daha yazmasınlar yaf üff 😒 zaten sezon finaliymiş 🥺

🤣🤣🤣🤣

Lna16 Lna16
Jou Jou
bir mucizee bir mucizee
MssPARE MssPARE
Saliha40 Saliha40
@Ballikabak
@Fatmazell
M Mavi Menekse

Oyy bugs bunny bile bu kadar havuç yemedi herhalde 🤪 şaka bir yana şifalar olsun canım güzelce çatlasın döllensin yumişin 😍😍 bol sağlıklı beslen balık falan tüket bu ara 😍
tenor.gif

Nee nasıl yani kız dilek yokmuymuş hiç duymadım ama saçma olur ya. Bide şeyi dediler veyselin abisinin adı neydi gı😅 oda olmayacak diye ama o zaman elif de olmamalı. Yazık kıza bi darbe daha yazmasınlar yaf üff 😒 zaten sezon finaliymiş 🥺

Oyy bugs bunny bile bu kadar havuç yemedi herhalde 🤪 şaka bir yana şifalar olsun canım güzelce çatlasın döllensin yumişin 😍😍 bol sağlıklı beslen balık falan tüket bu ara 😍
tenor.gif
Aminn İnshaAllah hayırlısı kuzumm 🤗🤲🏻🌺🥰

herkess Dilek olsunn yapmayın etmeyinnn diyolar kuzumm bende anlamadıımm ay yokk Kenan doktor Elif çok yakıştı kurabiyem yaaa
Türkanda naz üstüne nazz. Tamam da uzatmasa bariii sinirleniyorum çiçeğimm ya dizileri başlasa da izlesek😍😍😍😍

herkess Dilek olsunn yapmayın etmeyinnn diyolar kuzumm bende anlamadıımm ay yokk Kenan doktor Elif çok yakıştı kurabiyem yaaa
Türkanda naz üstüne nazz. Tamam da uzatmasa bariii sinirleniyorum çiçeğimm ya dizileri başlasa da izlesek😍😍😍😍
Aa gitmesin ya 😒😒 hepsi dursun yerinde zaten oyuncular çıkınca dizilerden saçma oluyor senaryo
Kız ben onu yarım yamalak izliyorum 😅😅 en son fragman da Türkan ağzının payını veriyordu rüçhan ın 😅
Şu sıralar en çok annenin sırrıdır çocuk dizisine sardım 😅 psikoloji bozar ama o 😅

Aa gitmesin ya 😒😒 hepsi dursun yerinde zaten oyuncular çıkınca dizilerden saçma oluyor senaryo
Kız ben onu yarım yamalak izliyorum 😅😅 en son fragman da Türkan ağzının payını veriyordu rüçhan ın 😅
Şu sıralar en çok annenin sırrıdır çocuk dizisine sardım 😅 psikoloji bozar ama o 😅
Türkan atağa geçtiii kurabiyemmm bakalım daha neler olucakk bana loveli şeyler lazımm 😂😂😂😍😍😍

🤣🤣🤣🤣

Lna16 Lna16
Jou Jou
bir mucizee bir mucizee
MssPARE MssPARE
Saliha40 Saliha40
@Ballikabak
@Fatmazell
M Mavi Menekse

Hayırlı olsun 👰🏻 ımmmm yumoşlar büyümüş süper 🥳🥳🥳
Allah rast getirsin inşallah 💜🥰😍
Hahahahahahah kız çılgın 👰🏻 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Doktora da diyeydin havuçla ben catlatirim onu 🤣🤣🤣🤣
Sesli güldüm 🤭

🤣🤣🤣🤣

Lna16 Lna16
Jou Jou
bir mucizee bir mucizee
MssPARE MssPARE
Saliha40 Saliha40
@Ballikabak
@Fatmazell
M Mavi Menekse

Aaaa ne güzel haberle başladık çok şükür gözün aydın kuzum maşallah çok sevindim 💕💞💖🌹😡🌷🌻🌸🌼

Havuzların gücü askina🤣🤣🤣

Lna16 Lna16 kuzum kendi grubumuzdan da kutlamak istedin bitanesi narin naif zarif kibar Lenam

Seviyorum seni nice yıllara mutluluk huzur sevgi sağlık dolu senelere bir sürü bebeisinin olduğu eşinle kocaman huzurlu yuvalara bal lokmasi💜❤❤💖💞💕💜💖💞💕
butterflies-heart.gif

Back
X