- 25 Ağustos 2019
- 62.249
- 119.277
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dinlen dinlencanım boşver amanYaaaaa yerim seni boncuğummmm bugün de evdeyim yarın giderim artık keşke çalışmıyor olsaydım bu süreçte hiç işe gidesim de yok ama işte çalışmasan da olmuyo
Hayırlısı ile Bi olursa sağlıkla büyür gelişir doğarsa
Ayy işte kendimi de kaptırmıyorum içim Bi tuhaf
Bugün de gitmicem kuzum eşim göndermiyor yanımdaki diğer kıza da dedim yarın da gelmesen idare eder misin diye kem küm etti biraz ağrın varsa gelemicek durumdaysan falan filan dedi ben de sıkıntı olabilir Bi gün daha dedimaslında normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişlerdi ama
Bi gün daha dinlensem iyi olur kasıklarım ağrıyo
Aman bırak be bitmez o hiç bir zsmanHe yaparişim seni de yengeç yapalım yaf hatta bence senin içinde de bir Yengeç yatıyor dimi tinnoşum
![]()
Tiniminimavihanim
Ayy sorma kızz bende nasıl sevindim inşallah haftaya Rıfatın hikayesi olur da Meryemin pişmanlığını görürüz içimiz soğurama uzatmasalar artık Rıfatı ya
Haha durumlarda kazen ona şifre sorunu mu var yazmıştı. Altına da bir kaç yorum yapan oldu. Sonra buda isyan etmişsayısız arkadaşı varmış falan filan
ama koptum alttaki yorumlara
İyiyim şükür kuzucum yok kız bitmiyor kiama mola verdim pertim çıktı en son yorgunluktan ağlayasım vardı,
![]()
![]()
İşe yürüyerek gidip geliyorum kuzum 15 20 dk lık yolAy dinlen dinlencanım boşver amanama hafif yürüyüş yap sen kan akışı olsun
![]()
Yaaaâaa benim kalbi güzel paremmmmmLna16 kuzum kendi grubumuzdan da kutlamak istedin bitanesi narin naif zarif kibar Lenam
Seviyorum seni nice yıllara mutluluk huzur sevgi sağlık dolu senelere bir sürü bebeisinin olduğu eşinle kocaman huzurlu yuvalara bal lokmasi❤❤
❤
![]()
Ay o proluton acayip acıtıyor. Bende hamilelikte kullanmıştım sanki totom jiletle kesilmiş gibi yanıyorduİşe yürüyerek gidip geliyorum kuzum 15 20 dk lık yol
Zorlaya zorlaya su içiyorum mesanem patlayacak beş dk ya bir wc ye çıkmaktan
Ama tek hayırlısıyla tutunsun sağlıkla ilerlesin de gerisi umrumda değil
Hergün progestan iğne günde iki oksapar
5 günde bir proluton depot(dün gece hastanede nasıl yaptı bilmiyorum dötümün acısı hala geçmedi resmen üzerine oturup yatamadım)
Selamm kızlar nasılsınız
Geçen doktora gittim bir yumoşum var çok şükür 15mm lik doktor bana güzel dedi ama çatlama iğnesi vermiycem dedi çünkü diger haplar ödem yaptı bende şişkinlik yaptı kendi kendine catlayacagini düşünüyor, bende doktora
" Merak etme sen ben hallederim bakışı attım'
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
bir mucizee
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Saliha40
Ballikabak
@Fatmazell
@Tweety Bird
Yaaaâaa benim kalbi güzel paremmmmm
Kıbrıs tatlım
Çiçeğim benim iyi ki varsın ince düşüncen için çok teşekkür ederim
Çok mutlu ettiniz beni bugün canımsın benimmmm
Seni seviyorum bebeğimmmm iyi ki varsın varsınız hepinize çok teşekkür ederim![]()
Evet kuzum çok yakıyor ama heralde hemşire in elinden de oldu önceki yaptırdığım öyle yakmamıştıAy o proluton acayip acıtıyor. Bende hamilelikte kullanmıştım sanki totom jiletle kesilmiş gibi yanıyordu
İç iç canım su faydalı. Avokadonu ye aağlıklı beslentutunucak inşallah güzek haberlerini en çok görmek istediğim kişilerden biride sensin canım
![]()
İnşallah canımEvet kuzum çok yakıyor ama heralde hemşire in elinden de oldu önceki yaptırdığım öyle yakmamıştı
Allah razı olsun kuzum ben de sizlerin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
Evet avamkadoyu ya yiyorum alıştım
Ah kuzum inşallah sağlıkla tutunur da kucağımıza kadar sağlıkla gelir![]()
Ben sormuştum neden bu kadar yakıyor diye yağlı bir ilaç olduğundan demişti canımEvet kuzum çok yakıyor ama heralde hemşire in elinden de oldu önceki yaptırdığım öyle yakmamıştı
Allah razı olsun kuzum ben de sizlerin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
Evet avamkadoyu ya yiyorum alıştım
Ah kuzum inşallah sağlıkla tutunur da kucağımıza kadar sağlıkla gelir![]()
Noldu kuşumBen sormuştum neden bu kadar yakıyor diye yağlı bir ilaç olduğundan demişti canım
Ay amin canım ya ben kendimden bu ara çok umutsuzum bugün hele iyice sanki üstüme geliyor bazı şeylerama hayırlısı diyelim ne diyelim.
İnşallah canım alıcaksın inşallah![]()
Pis hemşireİnşallah canım![]()
He ya hemşirenin eli çok fark ediyor cidden birinde iki hemşire kendi arasında nöbetten falan şikayet ediyorlardı. Çalışma şartlarından
Neyse bende gittim iğneyehemşire tüm canının acısını benim totodan çıkardı galiba
hayatımda yediğim en berbat iğneydi. Mahvetti totomu
![]()
Evet kuzum dünkü hemşir de öyle dedi yağlı Bi ilaç olduğu için yavaş yavaş yayılıyor dediBen sormuştum neden bu kadar yakıyor diye yağlı bir ilaç olduğundan demişti canım
Ay amin canım ya ben kendimden bu ara çok umutsuzum bugün hele iyice sanki üstüme geliyor bazı şeylerama hayırlısı diyelim ne diyelim.
İnşallah canım alıcaksın inşallah![]()
Oo eşin yapabiliyorsa ne iyi kızPis hemşire
Bizim dötümüzden ne istiyonuz hıhh
Aynen kuzum farkediyor yaaa
Bugün kocime vururdum progestan ı
Diğeri 5 gün sonra yine hastane de yaptırrırım artık
Evet kuzum dünkü hemşir de öyle dedi yağlı Bi ilaç olduğu için yavaş yavaş yayılıyor dedi
Yaaa ümitsizim falan deme
Sen ne zaman başlicak tın kuzum tedaviye![]()
Oksapar ı yapıyo zorda kalırsam kendim de yapıyomOo eşin yapabiliyorsa ne iyi kız
Nebileyim canım ya biraz içimde sıkıntı var bugün. Sanki umutsuzluk sardı iyice beni adet düzeni yine şaştı gelmesi gerek gelmiyorNoldu kuşum
Uyanıyorum balım da tele bakmıyorum
Şifalar olsun kuzummOksapar ı yapıyo zorda kalırsam kendim de yapıyom
Ama diğeri totodan yaptı gari![]()
Hayırlara çıksın inşallah perim zaman yaklaşıyor ya korku stres karışmıştır şimdiNebileyim canım ya biraz içimde sıkıntı var bugün. Sanki umutsuzluk sardı iyice beni adet düzeni yine şaştı gelmesi gerek gelmiyor![]()