ay parem güzel haberlerle dön inşallah

bana da dua edin. ciğerimde bişey gördü doktor leke mi nodül mü bilemiyorum araştırmaya gönderdi tahlil falan yapıldı yarın bakacak doktor sonuçlara çok korkuyorum ben de :KK43:
Yaaaaa 😔😔😔
Geçmiş olsun ozommmm umarım korkulacak birşey yoktur çiçeğim 😔
Dur hemen evhamlanma inşallah korkulacak birşey çıkmayacak kuzummm 😔
Dualarım seninle hayırlı sonuçlarla kuzum 🤲🏻🎈

bana da dua edin. ciğerimde bişey gördü doktor leke mi nodül mü bilemiyorum araştırmaya gönderdi tahlil falan yapıldı yarın bakacak doktor sonuçlara çok korkuyorum ben de :KK43:
Geçmiş olsun canım inşallah korkulacak bir şey değildir hayırlı haberlerle gel

Ya ozom çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tertemiz çıkar herşey yolunda olur bitanem

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim

Gel mıncır valla :KK70::KK70::KK70::KK70:
Burnu havadaymış da şımarıkmış da çok biliyor onlar 🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭
Ayyyy merhamet var var da bir taraf da soğukkanlı ve kinli bir taraf var aamn Allahım 🤣🤣🤣 lütfen o soğukkanlı olan tarafa kimse dokunmasın canavar çıkıyor sanki o taraftan 🤭🤭🤭🤭🤭
Bakalım 35 den sonra duygusallık devam edecek mi çok merak ediyorum ozommm 🥲🥲🥲🥲
Temam sana abla demiyorum içimden gelmiyor bu kadar renklisin abla dersem ayıp olur 🤣🤣🤣🤣🤣
Sen benim ozomsuunnnn😍🥰💜💜❤️💚💚🧡🎊🎉
yerim kıs seni 😍
evet o kinli tarafımızı görmesinler bence 😂 birde birini sevmiyosam sevmediysem hemen belli ederim suratsız olurum 🤣
canımsınnnnn bebeğimsinnnnn :KK60::KK23:

Napim balım kurbik napar tabi ki temizlik 😅😅 ben nickimi yanlış yazmışım bildiğin kül kedisine bağladım iyice 😅😅
Sen napıyorsun düğün yorgunluğunu attın mı
Ben sana yapma dedikce sen yapıyosun kız bırak şu temizliği temizlik taparken doğurcan 😂😂

Hiç atamadım canım ya hiç dinlenemedimki o gece zaten 2 yi geçiyordu yattım 6da kalktım bütün gün hastanede koşturduk. Eve geldim yine uyumadım akşam yine 2ye doğru yattım 7 de kalktım bugün yüzüm gözüm şişmişti sabah kalktığımda yine hastaneye gittim öğlen geldim şimdi anca çamaşırları attım süpürge evi topla birazdan yemeğe girerim 😒

Ben sana yapma dedikce sen yapıyosun kız bırak şu temizliği temizlik taparken doğurcan 😂😂

Hiç atamadım canım ya hiç dinlenemedimki o gece zaten 2 yi geçiyordu yattım 6da kalktım bütün gün hastanede koşturduk. Eve geldim yine uyumadım akşam yine 2ye doğru yattım 7 de kalktım bugün yüzüm gözüm şişmişti sabah kalktığımda yine hastaneye gittim öğlen geldim şimdi anca çamaşırları attım süpürge evi topla birazdan yemeğe girerim 😒
Ufak tefek şeyler kaldı bide banyo ama banyoyu temizlemeye korkuyorum kesin doğururum diyorum 😅😅
Hastaneye ne için canım kendi tahlillerin mi. Bu arada kv nasıl oldu

cuddle-love.gif

Kurabiyemmm sankii buralarda gibiii mii Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 😍😍😍

Back
X