- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye
çok saçma ya
izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
![]()
![]()
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye
çok saçma ya
izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
![]()
![]()
Puff ya çok saçma olduBen dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyemDilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim
![]()
Aa aynı gün mü öldü yoksaAyy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var amanAsuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak
![]()
HahahTamda böyleyim aynı![]()
Yok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyizHahahkaçışı yok birimizden kaçsa diğerine yakalanacak
![]()
Geçtim canım eve yavaş yavaş toparlanıyorum işte. Sen nasılsınYok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyiz
![]()
Sen nasılsın çatlağım gectinmi eve![]()
Ya deliiiYok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyiz
![]()
Sen nasılsın çatlağım gectinmi eve![]()
Evett bitanemm o düğün gündüzü yaşandıPuff ya çok saçma olduhalbuki ne güzel üç amca oğlu üç elti devam ediyordu
zalımlar
Aa aynı gün mü öldü yoksa![]()
Kız ismi ne oldu oğluşunGeçtim canım eve yavaş yavaş toparlanıyorum işte. Sen nasılsın![]()
Canım.bir kaç hafta öncesi bir rahatsızlık yaşadım şükür geçti gitti
Daha simdi görüyorum kuzucum bunu benNe arar ne sorar beniii![]()
Ay inşallah artık ya hayırlısıylaGüzel haberler bekliyıruz canım benim![]()
Sana bakmaya girdim mucoAy inşallah artık ya hayırlısıyla![]()
Evtttt salisi eklemeden onaylayiverdim kaldık dimdizlak