- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Abooo ben Balıkesir'deyim cok uzak kaldı banaİstanbulun batısına doğru gel ben karşılamaya çıkıyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooo ben Balıkesir'deyim cok uzak kaldı banaİstanbulun batısına doğru gel ben karşılamaya çıkıyom![]()
Ah canım kargo edeyim sanaAbooo ben Balıkesir'deyim cok uzak kaldı banasize afiyeet olsun
![]()
Aayy ince düşünceni seveyimAh canım kargo edeyim sana
Balıkesirde çok güzeldir ya geçen yaz oralardaydım![]()
Biraktim canımÇalışıyodun biraktınmı işi
Minnakk uyuyo şuan melekelri görüyo gulüyo kuzucumm![]()
Iyiyim kuzum geldim artik burdayim sen nasılsınAyyy canim benim seni çok merak ettim iyi misin![]()
Aaaa ne var ne yokkBiraktim canım
Bildiginizden farkli degil canim, sukur artik evdeyim, cok yordularAaaa ne var ne yokk![]()
Ay evet sahil kenarları çok güzel ama ben erdeğe aşık oldum nedenseAayy ince düşünceni seveyim
Merkezdeyim ben ama sahil kenarları cok cok seviyorum bende![]()
SalyalarımmmLohusalar hamişler bakmasın. Koca günüm bitti ayol parmaklarım buruş buruş oldu
Eki Görüntüle 3083373[U][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/U]
Yormasunlar balımı boşver çiktın işten keyfine bak okullarda tatil zatenBildiginizden farkli degil canim, sukur artik evdeyim, cok yordular![]()
Aynı canım bildiğin gibi, iyi olmana çok sevindimIyiyim kuzum geldim artik burdayim sen nasılsın
BendeAy evet sahil kenarları çok güzel ama ben erdeğe aşık oldum nedense![]()
Ooffff naptınnnnLohusalar hamişler bakmasın. Koca günüm bitti ayol parmaklarım buruş buruş oldu
Eki Görüntüle 3083373[U][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/U]
HayirsızzBendeesim Cundayı cok seviyor bende Bandırma Erdek taraflarını
![]()
![]()
Aynen oyle yapıyorum suandaYormasunlar balımı boşver çiktın işten keyfine bak okullarda tatil zaten
Şu profil resmini biturlu sevemdimAynen oyle yapıyorum suanda![]()
Evettt nasilsin dediğimde iyiyim sen dedin sankii hic tanışmamışızdaa robotumda bana abuk subuk cvplar verdinnnAbooo beenn![]()
Kuzum bu resmi değiştirince kimse benim oldugumu anlamiyorŞu profil resmini biturlu sevemdim![]()