Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa Black light misinEe ne yapıyorsunuzkendimi tanıtayım o zaman ben.
Önceki nickim Black Light, 24 yaşındayım. 3 yıllık evliyimDiyarbakır'lıyım ve memleketimde yaşıyorum.
Ehehehe evet Black Light benimmmAaa Black light misin
Görüyordum beğenilerin de oluyordu ama hiç iletişim olmamıştı
O zaman tekrar hosgeldin aramıza
❤
❣
Gel takıl buraya gerçi yaz mevsimi herkes dağıldı
Kısın daha keyifliydi özellikle ramazan ayında
Inşallah yaz geçsin tam hız devam ediyecegiz❤
⚘
![]()
Zaten öyle gibi hava kış gibi hava soğuk buz gibi buradaEhehehe evet Black Light benimmm
Hoş buldummmm. Tanıştığıma memnun oldum
Buralardayım ben, bi bakmışız yaz bitmiş kışın ortasındayız![]()
Merhaba Fatma benEe ne yapıyorsunuzkendimi tanıtayım o zaman ben.
Önceki nickim Black Light, 24 yaşındayım. 3 yıllık evliyimDiyarbakır'lıyım ve memleketimde yaşıyorum.
Ama benim.hemsom fıstığım tatlım olur kendisi❤❤Merhaba Fatma ben
Bende diyarbakırda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle![]()
Kim ooTık Tık Tık![]()
Evet paremmAma benim.hemsom fıstığım tatlım okur kendisi❤❤jane
Bende korkuyorum ya geyikten giderim diye Bdv deMssPARE asiri kiskanc baskici sevgili konusu :) geyikten gitmemek icin burdan yazdayim :)
Bende korkuyorum ya geyikten giderim diye Bdv de
Şu hastane konusuna yazmışım bende şu ananızın şeyini görün diyen üyeye şimdi hatırladım![]()
Mavera ve kapak sözleriBen simdi maverayi bekliyorumen son ins.sende metres olursun, senden cikmazsa sevdiginden ciksin bedduasi aldım
yeni beddualara hizirim
![]()
Biz yanıyoruz yaZaten öyle gibi hava kış gibi hava soğuk buz gibi burada![]()
Aaa süperMerhaba Fatma ben
Bende diyarbakırda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle![]()
Bana insan gibi masada yemek yemeyi öğren diyen bir üye vardı, biri de balkona halı sermek normal değil falan diyordu. O konuda banlandım en sonBen simdi maverayi bekliyorumen son ins.sende metres olursun, senden cikmazsa sevdiginden ciksin bedduasi aldım
yeni beddualara hizirim
![]()
Ay o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuyduBana insan gibi masada yemek yemeyi öğren diyen bir üye vardı, biri de balkona halı sermek normal değil falan diyordu. O konuda banlandım en son![]()
Ay o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuyduBana insan gibi masada yemek yemeyi öğren diyen bir üye vardı, biri de balkona halı sermek normal değil falan diyordu. O konuda banlandım en son![]()
Evet evet bendimAy o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuydu
O elit biri köylü değil bizim gibi hele benim gibi![]()
İnsan gibi masada yemek ye diyip insanlık dersi veriyordu bi deAy o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuydu
O elit biri köylü değil bizim gibi hele benim gibi