- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
Bir kaç kişi dedi bakmadım o diziye ama bakıcamBen mezarlığı izliyorum. Hatta son bölümdeyim. Bence fena değil. Özellikle polisiyse seviyorsan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç kişi dedi bakmadım o diziye ama bakıcamBen mezarlığı izliyorum. Hatta son bölümdeyim. Bence fena değil. Özellikle polisiyse seviyorsan![]()
Ben onu korku filmi diye izlememistimBen mezarlığı izliyorum. Hatta son bölümdeyim. Bence fena değil. Özellikle polisiyse seviyorsan![]()
Yok hayır polisiyeBen onu korku filmi diye izlememistimadından dolayı
![]()
Ben geçen bayramdan önceki hafta banliydim
Vallahi kuzum ağzımı acamaz oldum haftada 2 banlanmaktanBen geçen bayramdan önceki hafta banliydim![]()
NedenKızlar ya beni tutun yine bana ban gelecek gibi![]()
Anam o da Çin işkencesi resmen yaOyyy kolik zor tabii canım beniimm ya neseki büyük seyi atlattın hepp
Bide yediklerimede cok dikkat ediyorum ondanda rahat hep
Bdv de konu var sankim o kişi bir şey yazarsa ağzıma geleni yazicam
Ben de bir ara çok banlanıyordum. Şu an duruldum amaArada öyle kötü şakalar yapıyorlarhiç haberin yokken
Ben de hep oradan gidiyordum zatenBdv de konu var sankim o kişi bir şey yazarsa ağzıma geleni yazicam
Çok şükürBen de bir ara çok banlanıyordum. Şu an duruldum ama![]()
Gençlik yıllarımda hızlıydım.Çok şükür![]()
Konuyu buldum yalnız. Ben olsam ben de banlanırdım.Kızlar ya beni tutun yine bana ban gelecek gibi![]()