- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.704
- 548
Uyandımmm![]()
uyandin mı çenn tünaydın kuzum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandımmm![]()
uyandin mı çenn tünaydın kuzum
![]()
Aminnn inşallahTam onu sormaya gelmiştim çok şükür Rabbim inşallah tamamen bittiği günleri de gösterir bizlere kuzum beniimmSen ve senin gibi bu illeti çeken hangi hasta varsa Rabbim kurtarsın
![]()
![]()
![]()
![]()
Oyyyy kuzum benim yalnız olunca hele gurbette zor balım Rabbim gönlüne göre versin inşallahUyandımmmaz tavanı izledim geçmişi düşündümm böylesi bir sabah kuzummm
![]()
Aminnn çiçeğimmm beniim hepimizin rabbim gönlüne göre nasip etsiinnnOyyyy kuzum benim yalnız olunca hele gurbette zor balım Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
Çok sevindim meralim sonucun güzel cıkmış şükür yaradana ❤❤❤Canoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE @Minnosprenses @Lna16
Jou
bir mucizee
Nosking Sonucum güzel çıktı
kızlar ama 2. Terapi sonrası saçlarda dökülme başlar dedi dr
gelin hele bir sarılayım sizlere
![]()
Gunaydin bebem ❤❤❤❤Günaydınnnn paremmmmmm güzeliimmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen kuzum önemli olan kandegerlerim bu aşamada şükür şimdilik iyi gidiyor saçları sorun etmiyorumÇok sevindim meralim sonucun güzel cıkmış şükür yaradana ❤❤❤
Saçların dökülebilir evet ama yerine daha kuvvetli gelicek kuzum benim
Yeterki seanslar sonrası yine tahlillerin iyi gelsin ki çok daha iyi olucak Meralim ❣❣❣![]()

ayy çok şükür inşallah bi an önce gelir geçerCanoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE @Minnosprenses @Lna16
Jou
bir mucizee
![]()
Olsunn yenisi çıkarr güzel güzell saçlarrCanoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE @Minnosprenses @Lna16
Jou
bir mucizee
![]()
Olur tabiki kendini nasıl iyi hissedersen onu yap bebemAynen kuzum önemli olan kandegerlerim bu aşamada şükür şimdilik iyi gidiyor saçları sorun etmiyorumparemm saçlar gelene kadar orijinal peruk kullanicam
![]()
![]()
Olsunn yenisi çıkarr güzel güzell saçlarr
Sarılalimmm meralciimm canım benimm
![]()
Allah razı olsun İnşallah balimmmm İnşallah
Sen hele don evine görecem seni
Afiyet bal olsun noskimmmm