• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye başlamayacakmıydın lnam ben karıştırdımmı 🙈
Bebeysim ben tüp bebek için gittim doktorum tüp bebeklik bir sıkıntı yok dedim.
Hem hiç tedavi görmemişsin dedi sen gibi hastalar basit tedavilerle gebe kalıyorlar dedi şeker yüklemesi oldu bir kaç tahlil yaptırdım öyle kuzum şuanda Romanya da takip ediyorum eğer bir hormon tahlilim normal çıkarsa HSG dedi ..
Yumurtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor hiç sıkıntı yok ama nedenini araştırıyor prof.
Bakalım hayırlısı perimmm 🥲

Bebeysim ben tüp bebek için gittim doktorum tüp bebeklik bir sıkıntı yok dedim.
Hem hiç tedavi görmemişsin dedi sen gibi hastalar basit tedavilerle gebe kalıyorlar dedi şeker yüklemesi oldu bir kaç tahlil yaptırdım öyle kuzum şuanda Romanya da takip ediyorum eğer bir hormon tahlilim normal çıkarsa HSG dedi ..
Yumurtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor hiç sıkıntı yok ama nedenini araştırıyor prof.
Bakalım hayırlısı perimmm 🥲
Ay çok iyi canım benim dediği gibi hiç tedavi olmadıysan başka bir onları dene hsg çektir bunlarda önemli hiç gerek kalmasın inşallah😍

Ay çok iyi canım benim dediği gibi hiç tedavi olmadıysan başka bir onları dene hsg çektir bunlarda önemli hiç gerek kalmasın inşallah😍
İnşallah kuzum aynen hiç tedavi görmedim bebek 🥲

Ahahahahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Mahvederim seni ehehehe:p:p:p:p:KK53:
Birtanem aşkommmmmm benimmm:KK74::KK74::KK74::KK60::KK60::KK60::KK37::KK37::KK37::KK37:
Mahvet beni bebeğimmm 🤣🤣
bir mucizee bir mucizee Fatmamm birtanemmmmm aşkitoşkommmmmmmmm :p :p :p :p :p :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
Deme banağğğ toşkomotşkoşuşaufnd şeylerrrr:KK14::KK14::KK14:
Kızlar bir süre buralarda olamayacağım
Kendinize iyi bakın
Her şey gönlünüzce olsun 🥰
Niye gittin niye neden 😕
Seni bağladılar oraya hee galiba 🤣🤣🤣
Son bir ay 😀
Cookiie Cookiie bir mucizee bir mucizee kızlar progesteron hormonunuz adetin 21. Günü değeri kaç biliyor musunuz ?🥲🥲🥲
Benim Poh gibi hormonlar bozulduğu için 0.1 üstünde çıkmıyordu bile regl oluncaya kadar

Kaç çıktı senin sayı söyle bişi dicem😁

Back
X