- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.959
- 548
İyi senden kuzu@Kimyonsu @Tiniminimavihanim @Lna16 @ozo1907Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Cookiie
@bir mucizee @Seridina @My_Moonlight06
nabersiniz kuzular
unuttuklarm vardır kesin gücüm anca yetti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi senden kuzu@Kimyonsu @Tiniminimavihanim @Lna16 @ozo1907Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Cookiie
@bir mucizee @Seridina @My_Moonlight06
nabersiniz kuzular
unuttuklarm vardır kesin gücüm anca yetti![]()
Bende beceremem o yüzden yapmamda bugün dedim bir ses vereyimşu etiketleme işinde tek değilmişim![]()
hiç beceremiorum ya
iyiyim cnm tşk ederim![]()
İyiyim canım benim şuanlık birşey yok bu aylık kaldı önümüzdeki aya nasipseKuzuummm seni merak ediyordum vallaiyi misin nasıl gidiyor
![]()
nasılsın kuzum ben de kimseleri göremiyorum bu aralar
![]()
Ay ben kaçırdım galiba parem ne için giriyorsun fizik tedaviye geçmiş olsun
Geç olsun güç olmasın balpayeemmİyiyim canım benim şuanlık birşey yok bu aylık kaldı önümüzdeki aya nasipsesen neler yapıyorsun
![]()
Bitanem geçmiş olsun kuzum inşallah p yanıklarda bir an evvel iyileşir bitanemGeçmiş olsun canımiyiyim kuzum biraz ışının yan etkileri var
yanıklar olustu onla uğraşıyorum bitanem ama iyiyim
![]()
Amin sosyalim aslında tam son muayeneyi olduk transfer için ilaçları verdi doktor. O muayenede verdiğim kan sonucum uygun çıkmadı. Yani o gün yumurtlamam olmuş tam doktorda riske atmak istemiyorum dedi. Hayırlısı dedik zaten herşeyde vardır bir hayırGeç olsun güç olmasın balpayeemmrabbim hayırlısını versin
iyiyim şükür kuzum
![]()
Aynen allahım sonumuzu hayır etsin perim dünya hiç iyi bir yere gitmiyorAy ben kaçırdım galiba parem ne için giriyorsun fizik tedaviye geçmiş olsun
Bende iyiyim bildiğin gibi çok şükür bu günümüze
Ay az önceden beri mika mıdır nedir o denk geldi ona bakıyordum instadan Allahım başımıza taş yağcak![]()
İnşallah kuzumBitanem geçmiş olsun kuzum inşallah p yanıklarda bir an evvel iyileşir bitanem❣
![]()
Daha iyiyim kuzumİyiyim canım bende hep aynı şeyler valla ye iç yat kalk topla temizlerutin
Sen nasılsınevet kimseler uğramıyor
Geçmiş olsun canım şifa olsun inşallahAynen allahım sonumuzu hayır etsin perim dünya hiç iyi bir yere gitmiyor
Annem kuzum annemi fizik tedaviye getiriyorum kız kardeşimin kayinvalidesiyle birlikte![]()
Nasip kısmet be kuzu, yemek topiginde iki arkadaşın daha gelecek aya ertelendi tedavileri. İnş ucunuzunde gelecek ay güzel haberlerinizi alırız. Rabbim büyük, geciktiriyorsa güzelleştiriyordurAmin sosyalim aslında tam son muayeneyi olduk transfer için ilaçları verdi doktor. O muayenede verdiğim kan sonucum uygun çıkmadı. Yani o gün yumurtlamam olmuş tam doktorda riske atmak istemiyorum dedi. Hayırlısı dedik zaten herşeyde vardır bir hayır![]()
İnşallah kuzumrabbim annene de Şafi adı ile şifalar versin
paremm
Amin kızlarŞifa olsun inşallah parem![]()
Kuzum özel konya da fizikon diye bir yer günlük geliyoruz baya zor oluyor uzak bide günlük git gel bir aylık tedavi rabbim şifa verinden iyi olsunda inşallahGeçmiş olsun canım şifa olsun inşallah
Benimde amcamın eşi bel ağrısından başlıcaktı 2.5 ay sonraya vermişler gün
oyy kıyamam sana nauşşHasta yatıyom
Sen nasıl oldun
kirazım bebeğimCanimin içi baloncukuuumm![]()
iş yerindeki haksızlıklar ve insanların çirkinlikleriNe oldu bitanem yaseni böyle üzen ne..!! iyiyim kuzum ışın tedavimde bitti çok şükür
![]()
bitmedi parem ama olmuşla ölmüşe çare olmuyorNasılsın canım iyimisin sorunlar bitti mi rahatladin mi❣❣
![]()
saol kuzumİyi senden kuzu![]()
Canım çok teşekkür ederim ☹ sana da geçmiş olsunoyy kıyamam sana nauşş
geçmiş olsun
bende geçenlerde grip oldum bol bol c vitamini
ben hala aynı ama düzelmek zorundaym
kirazım bebeğim
nasılsın bidenem
iş yerindeki haksızlıklar ve insanların çirkinlikleri
bitmedi parem ama olmuşla ölmüşe çare olmuyor
ne kadar çırpınsam boş
insanlar değişmiyor
saol kuzum
Aynen bitanem üzülmekte çare değil kalabalığın olduğu yerde çok ses olur sıkın yi olur sen üzme canını herşey geçer gider ❣❣oyy kıyamam sana nauşş
geçmiş olsun
kirazım bebeğim
nasılsın bidenem
ne kadar çırpınsam boş
insanlar değişmiyor
saol kuzum
Canım benim kendini üzünce düzelmez boşu boşuna kendine eziyet ediyorsun görmezden gelmek senin için zordur ama artık maalesef işini düzgün yapan , dürüst olan insanların değeri kıymeti bilinmiyor Allah kolaylık versin kuzumoyy kıyamam sana nauşş
geçmiş olsun
kirazım bebeğim
nasılsın bidenem
ne kadar çırpınsam boş
insanlar değişmiyor
saol kuzum
İyiyim kuzucugum çok şükür sen nasılsınkirazım bebeğim
nasılsın bidenem