Beklemek dediğin gibi en streslisi gercekten insanın kfasında heo o 😂😂
Kuzuu hamilelik topiginde senin nickinden biti vardı, sen sandım öyle çok sevindim kii🥺 sonra farkettim sen değilsin 🥺🥺 inş senin güzel haberini en kısa zamanda alıp yine böyle seviniriz amiinn🥺🤲💜 bu kadar benzerlik olur🥺

Kuzuu hamilelik topiginde senin nickinden biti vardı, sen sandım öyle çok sevindim kii🥺 sonra farkettim sen değilsin 🥺🥺 inş senin güzel haberini en kısa zamanda alıp yine böyle seviniriz amiinn🥺🤲💜 bu kadar benzerlik olur🥺
Yaaa sosyalim o nicki bende görünce bazen kendim sanıyorum😂😅😅
Amin sosyalim inşallah rabbim hepimize taddırsın bu sevinci inşallah 🥰😍

Evet birde o moda oldu gercek hayat hikayesi yazılıyor hepsinin yanına. İlgi çeksin diye bence direk.
Kesinlikle artık normalleştirdiler bize. Nerde eski diziler aileyi konu alan sıcacık 🥰
Kesinlikle kuzum gerçek hikayesi ile alakası olmuyor halbuki 😅 gönül dağı da çok güzel. Ailece izlenebilir

He ya bende bu bizim peri mi diye baktım Bi an kalbim pıtlamıştı. Ama dedim periş atmaz böyle. İnşallah bekleyen herkesten güzel haberler gelir 🤲🤲

Buralarda kavak yelleri esiyor kisssmeecikk yohh

wind-windy.gif

Herkes böyle uçup gitmiş 😅😅😅
MssPARE MssPARE

Back
X