Hahah profil resmimi pare için yaptım 😅😅 şu gif ile çıldırtıyorum kendisini😅😅
%D8%AC%D9%88%D9%86.gif
Hahahahah güzelmiş kızzz şişkoo 🤣

Yaa geçmiş olsun sende mi yakalandın salgına çok kötü ya biz yeni toparlanıyıruz. Ihlamur papatya falan iç çok iyi geliyor aç karnına pekmez iç. Bide ayağına sarımsak sürünce dikkat et canım alerji yapıp ayağı şişebiliyornış. Geçen bizim topikte Nefes0858 Nefes0858 diyordu bizde korkumuzdan yapmadık onu
Evet Jou Jou Canım dikkat et alerji yapabiliyormuş geçmiş olsun bizde 10 gündür hastaydık yeni toparlandık sen kendin ıhlamur limonlu şeyler sarımsaklı falan tüket kuzuyada sütünden geçer inşallah Rabbim şifa versin canım

Evet Jou Jou Canım dikkat et alerji yapabiliyormuş geçmiş olsun bizde 10 gündür hastaydık yeni toparlandık sen kendin ıhlamur limonlu şeyler sarımsaklı falan tüket kuzuyada sütünden geçer inşallah Rabbim şifa versin canım
Vallahaa şu 1 hafta hep onları içtimm kuzum belkide ondan hastalanmadı kızz ama ben zeytinyağını sürdüm direk sarımsağı sürersen olurmuş araştırdım onu ben

Vallahaa şu 1 hafta hep onları içtimm kuzum belkide ondan hastalanmadı kızz ama ben zeytinyağını sürdüm direk sarımsağı sürersen olurmuş araştırdım onu ben
Salgın çok fena bu ara bebekler hasta olmasın çok zor
Şifa olsun prensese inşallah canım

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Selamm :KK3: tanımıyomuşuzz gibi yapahhh 🤪🤪 yoksa beni bu pareyle masalcık pataklarrr yeter ulaa derleer :eek: atarlar beni bi kaşık suda boğarlarr 🙄
Hahahahaha arada tanıma sende bizde şaşıralım :KK70: :KK70: :KK70:
Bak bak nasılda kötüluyor
Pataklarmışız görüyor mu Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Resmin kendi istiyi:lülülü:

Back
X