- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.553
- 108
Anlt kimse duymaz uyuyor onlarevetttt hain dedikodularım varr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlt kimse duymaz uyuyor onlarevetttt hain dedikodularım varr![]()
Tarif ateş ediiyyiiSende yap kurbisimbol bol doyurucu
![]()
Günaydın kurabiyemsuuuuuGünaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
![]()
Beybimmm çok seksisinn
Kız herkes bayılıyor onu yerken ben sevemedim ya nesi güzel onunŞu cennet hurmasını bile atıyorlarmış dolaba şaşırdım duyunca![]()
Ay çok severimKız herkes bayılıyor onu yerken ben sevemedim ya nesi güzel onun![]()
Zaten bayılırım öyle cedarlı kaşarlı bol peynirli şeylere sosyalimAşkımsın dene mutkaka, ben Bile böyle birşey beklemiyordum çok sevdim![]()
Olgunken yedim. Ama ağzım dilim bir tuhaf oldu tadıda çokta şey değildi benim yediğimdemi normal değildi acabaAy çok severim![]()
Yok kız ne kurduOlgunken yedim. Ama ağzım dilim bir tuhaf oldu tadıda çokta şey değildi benim yediğimdemi normal değildi acababirde ben onu kestim içi minik minik siyahlıydı o siyahlar kurtmu diye hep dikkat ettim
![]()
Nebileyim brn kafamda kurdum rahat yiyemedim birde pek tadı yoktu ya ağzımı uyuşturdu böylemi oluyorYok kız ne kurdu![]()
Sen ham olandan yemişsinNebileyim brn kafamda kurdum rahat yiyemedim birde pek tadı yoktu ya ağzımı uyuşturdu böylemi oluyor![]()
Bende severim ya güzel oluyor ama bizimkiler sevmiyor o ne diyorlar ezilmiş şeyi yiyinKız herkes bayılıyor onu yerken ben sevemedim ya nesi güzel onun![]()
Sanada nefesim hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar kızlar![]()