- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Ahahaa o siyahlara bakarken gözlerim şaşı oldu zaten ne yediğimi bilmiyorumAyyy aynı ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaa o siyahlara bakarken gözlerim şaşı oldu zaten ne yediğimi bilmiyorumAyyy aynı ben![]()
Belkide parem birtane daha var evde hatta anneme vericem onuBaya tatlıdır oysa aynen olgun değildi demek senin yediğin![]()
Bak kurutulmuşunu aldım o çok mükemmeldi ona bayıldım ama normali cks
Aminnnnnnn
Amin hayırlı cumalar parisim
Sensin harikaHahah aman dikkat kızharika bir sunum olmuş
![]()
Aynı burukSana nasıl geliyor sosyalim tadını nasıl alıyorsun![]()
Aaaa ahahahahah bunu ilk duyuyorum onu neden diyorlar acaba bir bağlantısımı varAynı burukhic sevmiyorum. Bizde osuruk hurması da derler
![]()
Yiyince bol bol şey yapıyormussun ondanAaaa ahahahahah bunu ilk duyuyorum onu neden diyorlar acaba bir bağlantısımı var![]()
Yemeyelim sosyalim sonra hep hava salcaz otobüs kamyon gibiYemeyelim napalim peyim![]()
Bencede karizmatik kisiligimiz bozulmasınYemeyelim sosyalim sonra hep hava salcaz otobüs kamyon gibi![]()
Hayırlı cumalar canlar
Ahahaa dimi sosyalimmBencede karizmatik kisiligimiz bozulmasın![]()
Ahahaa o siyahlara bakarken gözlerim şaşı oldu zaten ne yediğimi bilmiyorum![]()
O zaman size Bi anımı anlatayımAynı burukhic sevmiyorum. Bizde osuruk hurması da derler
![]()
Be seberimm ekşi ekşiiiSana nasıl geliyor sosyalim tadını nasıl alıyorsun![]()
Bende o kurusunu merak ediyorum inşallah denerim bir günBak kurutulmuşunu aldım o çok mükemmeldi ona bayıldım ama normali cks![]()