Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ❤
Sende iyi ki varsın kuzummMeralim bitanem iyiki varsın kuzum benim.Allah razı olsun❤
⚘
![]()
Sende iyi ki varsın kuzumm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daha iyi misin paremcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤
⚘
şükür iyiyim canlar bal lokmaları bugün siteye girdim ara ara baksamda Yazdıklarınızı gördüm tek tek hepinize teşekkür ederim sımsıkı sarılırım kokulu kokulu öperim
sizi seviiiyoooooreeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
T Tamam
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Ağrılarım var dutum ama ilk gün gibi değil inşallah geçicek kuzum saolasin bitanem benimDaha iyi misin parem![]()
Geçmiş gitmiş olsun parisimcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤
⚘
şükür iyiyim canlar bal lokmaları bugün siteye girdim ara ara baksamda Yazdıklarınızı gördüm tek tek hepinize teşekkür ederim sımsıkı sarılırım kokulu kokulu öperim
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
T Tamam
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Iyiyim bitanem şükür ❤Geçmiş gitmiş olsun parisim
Nasılsın daha iyi misin
Oh iyi ol iyiIyiyim bitanem şükür ❤sen nasılsın ❤❤
İnşallah paremAğrılarım var dutum ama ilk gün gibi değil inşallah geçicek kuzum saolasin bitanem benim❤
![]()
Artık çıtır bir ceylan oldun aramıza dondun parem çok şükürcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤
⚘
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
T Tamam
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Tekrar çok geçmiş olsun canımcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤
⚘
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
T Tamam
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Ya ben seni yerim kirazım yerim seni tatlı dilleriniArtık çıtır bir ceylan oldun aramıza dondun parem çok şükürgünden günde çok daha iyi olacak,Allah beterinden korusun inş
![]()
KuzuummYa ben seni yerim kirazım yerim seni tatlı dillerini❤
❤
❤
❤
![]()
Rabbim bir daha yaşatmasin parem tez zamanda şifalar bul inşallahcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤
⚘
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
T Tamam
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Madamcim inşallah rabbim.herkese şifa versin kimseye yasatmasin beterinden korusunRabbim bir daha yaşatmasin parem tez zamanda şifalar bul inşallah![]()
Ay bn bilmiyorum. Neyin varcnm gecmis olsunMadamcim inşallah rabbim.herkese şifa versin kimseye yasatmasin beterinden korusun❤❤