Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm kirazimmKuzuummm profil foton yok üzdünkuzucum nasılsın bebeler nasıl, oyuncak beben nasil
özlendin
![]()
Sen kimsunHayırlı cumalarrrr ballarımmm![]()
Iyixe doyarsınızzz haaaYaa almisle meryemi ustuste koyup yesek nolur![]()
Afiyet olsun cınımmm ye tabi almoşla meryoşu teyzesiYaa almisle meryemi ustuste koyup yesek nolur![]()
Sonra bebeler cinayete kurban gitti demeyin çünkü ben yemek istiyorumCanimm kirazimmÇok şükür sen nasilsin. İyiyiz büyüyor oyuncak bebeemm
Gelir yakinda fotosuu
![]()
Evvettt bir de yere göğe sığmayan oğluş var
Yok kuzum ye yiyebildiğin kadar hele meyroş bi lokma zaten cabuk olur yemesiSonra bebeler cinayete kurban gitti demeyin çünkü ben yemek istiyorum![]()
![]()
Napayim suç sizin böyle güzel bebeler yapmasaydinizAfiyet olsun cınımmm ye tabi almoşla meryoşu teyzesi![]()
Ömer'de var bende biliyon onuda vereyim ama o çok geveze yaaNapayim suç sizin böyle güzel bebeler yapmasaydiniz#canavarsosyal
![]()
Iiy geliirDoymayiz da anca tatlı niyetine![]()
He vollaheee bide kocis geliyo onuda doyurr oohhhh sen napcan anca kosusturrEvvettt bir de yere göğe sığmayan oğluş var![]()
Güzel nick oldu bundan sonra böyleeeSemra12345![]()
Onu bu ara bulamiyorum ya yoğun sandık başkanı yapmışlarHe vollaheee bide kocis geliyo onuda doyurr oohhhh sen napcan anca kosusturr![]()
Ooo adamın hepten işu varOnu bu ara bulamiyorum ya yoğun sandık başkanı yapmışlar![]()
Canım teşekkür ederim
Sen kimsun
Hahahhaha valla kahkaha attım elcoo deli yyaa dövmeseydi bideSemra12345![]()