- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
Bence de dutum yav ötekini bir türlü şeedemedikYav ne ele hello cello kahve edirsiniz. Kahvenin hası türk kahvesidir

buzladık da tuzladık da yok anam
 buzladık da tuzladık da yok anam  ama tiramisu da güzel oluyor o işe yarıyor bir tek
 ama tiramisu da güzel oluyor o işe yarıyor bir tek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de dutum yav ötekini bir türlü şeedemedikYav ne ele hello cello kahve edirsiniz. Kahvenin hası türk kahvesidir

buzladık da tuzladık da yok anam
 buzladık da tuzladık da yok anam  ama tiramisu da güzel oluyor o işe yarıyor bir tek
 ama tiramisu da güzel oluyor o işe yarıyor bir tek 

Bende senin tariften aklımda kaldığı gibi yapacaktımBende soğuk kahve yapım buzum da var
İyi hatırlattın

Kuzum karamel daha iyi biliyor da. Ben normal granül kahveyi erittim buz kalıbına döktüm. Sonra yine granül kahve şeker su karışımı ile köpük yapacaktım üstüne süt döküp o buzlu kahveleri atacaktım. Tabi hayaller bu hayat maden suyuSoğuk kahve nasıl yapılıyor,ben bilmiyom

Orası nere kız Sivas mıiyi o zaman burası sıcak değil türk kahvesi candır

He kız hala öyle aman saldım napimAHh kuzumm senin bebe yoruyodu seni cok hic durmuyodu hala öylemi pekii
Amaann hicbirsey canım çekmiyo biliyomusun hersey midem bulanıyo yiyesimde yok midem küçüldü fazla yiyemiyorum
Insanlar sorcak birsey bulamiyor onu diyo iste naparsin

EvetOrası nere kız Sivas mı
Aradan kulağından, saçından başından çekip getiriyoruz işte herkesiE kıştan beri kimseler yok kurabiyem

Öylede yapabilirsin.
Ben bunu yapıyorum çok güzel oluyor

hiç o köpürtmek için pilli küçük çırpıcıya gerek de kalmadı. Ekledim favorilere. Bu kızı Bi kez daha görmüştüm yine kolay bir şey yapıyordu. Çok güzel yapıyor aşırı gösteriş yok gayet rahat tavrıyla çok hoşuma gidiyor. Bi kadın vardı yarı kapalı bir şey
 hiç o köpürtmek için pilli küçük çırpıcıya gerek de kalmadı. Ekledim favorilere. Bu kızı Bi kez daha görmüştüm yine kolay bir şey yapıyordu. Çok güzel yapıyor aşırı gösteriş yok gayet rahat tavrıyla çok hoşuma gidiyor. Bi kadın vardı yarı kapalı bir şey  tuhaf bakışlı
tuhaf bakışlı 
 onlardan daha iyi
  onlardan daha iyi Dürt bakemMssPARE pare birkaç gündür girmemiş
Ay yok tatlım seviyorum seni sana takılmayı da seviyorum yoksa benim gazımla yapmıcanı biliyorumMidem bulanıyorsa sülale hamilemisin diye dökülür anında
Catlak-kurabiye tabii beni gaza getirmeye çalışıyo ama yoh yanii bu kiz durmazken 2ciye gözüm yok şuan

Afiyet olsunMinnoş midem çok fena ya
Maden suyu olma mı
Öyle sunum munum da yok bam bam bam
Eki Görüntüle 3278947

D u t
 sana da

D u t
 sana daBak nasıl bildim
 akşam yorganla mı yatıyırsnuz
 akşam yorganla mı yatıyırsnuz

Sağol beybi

lan markate gittim geldim asfalta yapıştım
 lan markate gittim geldim asfalta yapıştım 

Bu sıcakta en güzeliMinnoş midem çok fena ya
Maden suyu olma mı
Öyle sunum munum da yok bam bam bam
Eki Görüntüle 3278947

Yeni kalktı yorganlarBak nasıl bildimakşam yorganla mı yatıyırsnuz
Dün eşimle konusu geçmişti çünkü
TV de altta hava durumu geçiyor illeri sayarken Sivas 20 dedi
Bende dedim kışın adana ya gitmek lazım
Yazın da Sivas a
Nasıl becerdinBu sıcakta midemi üşüttüm galiba dutum
 rüzgarda esmiyo ki ceryanda mı kaldın diyem
 rüzgarda esmiyo ki ceryanda mı kaldın diyemEvden çıkmaSağol beybilan markate gittim geldim asfalta yapıştım

ben öyle yapıom
ben öyle yapıomİyidir oralar şimdi ya serin serinYeni kalktı yorganlar
Akşama ne yiyek evden çıkmayam daEvden çıkmaben öyle yapıom
İki gün hava Bi kapalı oldu esti ya kaçırmadım o fırsatıNasıl becerdinrüzgarda esmiyo ki ceryanda mı kaldın diyem