- 16 Aralık 2019
- 21.353
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.202
- 598
- 32
Puuuu yazıklar olaIkinizde özelsiniz kimse duymasın taam mi⚘❤
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puuuu yazıklar olaIkinizde özelsiniz kimse duymasın taam mi⚘❤
![]()
Geldimmmm paremmm umarım geç kalmadımAnamnbenim geyik ormanın en derinleri inmiş![]()
![]()
Nerdesiniz gelin hele bir şey diyecem çok önemli
![]()
ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
mavikelebek34
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Yok kalmadın bişey demiyo kandırmış bizi milleti öpüp seviyoGeldimmmm paremmm umarım geç kalmadım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dut senin işlerin yok mu niye görüyon alla alla bi dedikodu yapamiyomPuuuu yazıklar ola![]()
Küstüm geç kaldın demiyecem iste demiyecemGeldimmmm paremmm umarım geç kalmadım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şansına bıgün yokDut senin işlerin yok mu niye görüyon alla alla bi dedikodu yapamiyom![]()
Tühhh oysa ne çok alıştık evi mok götürüyor yapıp geleyim diyen dut gadininaŞansına bıgün yok![]()
Bu saate iş mi kalırTühhh oysa ne çok alıştık evi mok götürüyor yapıp geleyim diyen dut gadinina![]()
Ben kaç gündür iş yapmıyorum öyle de oluyormuş valla ohhhhh ne güzel yatıp yuvarlaniyorum taşlar sağolsunBu saate iş mi kalırçamaşır suyu ile şarj kablosu siliyom
Kız iyi olda tek derdimiz iş olsunBen kaç gündür iş yapmıyorum öyle de oluyormuş valla ohhhhh ne güzel yatıp yuvarlaniyorum taşlar sağolsun![]()
Yok kalmadın bişey demiyo kandırmış bizi milleti öpüp seviyo![]()
Küstüm geç kaldın demiyecem iste demiyecem
![]()
Bende![]()
Ama heyecanlanmıştımmmm![]()
Yaa sende çok özelsin kimse duymaz duymazIkinizde özelsiniz kimse duymasın taam mi⚘❤
![]()