Aman kafa mı kalıyor meralim yav geldi mi üst üste geliyor. Hayır teker teker gelince de birini sindiremeden diğeri geliyor 😅😅
Sen yinede sakinligini korumaya bak kuzumm 😀 şaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş 🤭😀 yeni keşfettim

Sen yinede sakinligini korumaya bak kuzumm 😀 şaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş 🤭😀 yeni keşfettim
Ay öyle tabi meralim. Bende çok kızıyorum kendime ama bende bu aile olduğu sürece zor 😅

He valla gı 😅 kendi kendimizi yiyoruz 😅 senin kaynın vardı galiba dimi ya da eşinin yiğeni mi. Naptı o çocuk gitti mi yanınızdan. Sorumsuz bir şeydi
Gitti gitti eşim gönderdi 🤣🤣 k.v alıp bana getirmiş benim rahatsızlığımi soylememistik öğren hâlâ burada kalsın dedi eşim de istemedi bacım sanki 5 yaşında çocuk kalsin dediği 😂

20230818_085446.webp

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt
mavikelebek34 mavikelebek34
Jou Jou
D u t D u t
@Ecriin
Fatmazell Fatmazell