- 25 Ağustos 2019
- 62.071
- 118.591
- 698
- 31
Jahahahaha cok iyi erken kalkmanın bedeliIyim şükür evi temizledim bugün erken bitti işlerim kendime yeni iş bulmaya çalışıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jahahahaha cok iyi erken kalkmanın bedeliIyim şükür evi temizledim bugün erken bitti işlerim kendime yeni iş bulmaya çalışıyorum![]()
Belli zaten yoksun pek niçun
Bilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadımNeyin var yavri![]()
Hahahahha kahkaha attımmBilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadımrüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyordu
![]()
Tabiki de buldum yapacak şeyi küçülen kıyafetleri ayırdım göndereceğim kişilere göre poşetledimBana gel salça çıkarıcam![]()
Hahhaha psikolog ne yapsın yeri geliyor ben kendimden kaçmak istiyorumBilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadımrüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyordu
![]()
Yeni süpürme işi bitti çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum beklerken çay mı kahve mi derdindeyimMillet nerdesiniz Merhaba Günaydın ben kızlık hazırlıklara devam![]()
Afiyet olsun canımYeni süpürme işi bitti çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum beklerken çay mı kahve mi derdindeyimsana kolay gelsin
![]()
Ben o işlerimi müstakil evdeyken yaptım şimdi sadece okul koşuşturmacası varAfiyet olsun canımben dolaba bir şeyler aticam onun telaşı
![]()
Bende ütü yapıcimmmMillet nerdesiniz Merhaba Günaydın ben kızlık hazırlıklara devam![]()
Allah yardımcın olsun hava sıcakken ütü çekilmiyorBende ütü yapıcimmm![]()
Kolay gelsin yavrisBende ütü yapıcimmm![]()
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar paremmmm
Aminn