- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Elime Bi gitar verseler sokak da kalmaz benceYanlızlar sokağı çalgıcısı gibi olmuş
Hahhah![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elime Bi gitar verseler sokak da kalmaz benceYanlızlar sokağı çalgıcısı gibi olmuş
Hahhah![]()
![]()
Hayırlı ve güzel haberler verirsin Inşallah canımSon gaz çalışıyorumm paremmmmAkşama Kayseri yolcusuyum bakalım transfere hazırlanacağız bitanemmm sen napıyon nasılsın
![]()
Yaaaaaaaaaaaa hayirlısıyla olsun inşaaaalllaaaahhhhh amin amin amiiiinnnnnSon gaz çalışıyorumm paremmmmAkşama Kayseri yolcusuyum bakalım transfere hazırlanacağız bitanemmm sen napıyon nasılsın
![]()
Hahahah kesfediiirsen bizi tanımazsın artıkElime Bi gitar verseler sokak da kalmaz bence![]()
Yeni nikinin Çalgıcı şuElime Bi gitar verseler sokak da kalmaz bence![]()
GitarsuYeni nikinin Çalgıcı şu![]()
Yok kız ondan demedim öyle kötü çalarım ki sokak patlar diyeHahahah kesfediiirsen bizi tanımazsın artık![]()
Bak nasıl biliyorsun Gitarsu güzel oldu beGitarsu
Yok kız ondan demedim öyle kötü çalarım ki sokak patlar diye![]()
Canımm hatunummmHayırlı ve güzel haberler verirsin Inşallah canım![]()
Joummmmm aminnn aminnnnnn kuzucummmmYaaaaaaaaaaaa hayirlısıyla olsun inşaaaalllaaaahhhhh amin amin amiiiinnnnn
Nezaman olcaksınnCanımm hatunummmamin aminnn çiçeğimmm dua edin bana
![]()
![]()
![]()
![]()
Joummmmm aminnn aminnnnnn kuzucummmm![]()
Pazartesi kontrol günü kuzummNezaman olcaksınn
Olsunda vaktinde olsun hayırlisıyla olsun insaallah bebeğimPazartesi kontrol günü kuzumm
O zaman belli olacak ama muhtemelen ekimin ortasını bulur çiçeğimm![]()
Her zaman dualarımdasın canımCanımm hatunummmamin aminnn çiçeğimmm dua edin bana
![]()
![]()
![]()
![]()
Joummmmm aminnn aminnnnnn kuzucummmm![]()
Cidden dayak istiyorsun Kazen abiye derim seni siteden atarYapim mi![]()
Aman diyim zaten bir vukuatım varCidden dayak istiyorsun Kazen abiye derim seni siteden ataryap bakalım sulu bir şey
![]()
![]()
![]()
Hahhaha oda geldi başımıza hahhahAman diyim zaten bir vukuatım var![]()
Pancar tozu ne gıHahhaha oda geldi başımıza hahhah
Tobe yarabbi o neydi kurbikim ya
Bence PANCARTOZU yapsudan toza dön
![]()