Ne yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii 😄
Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum😂😂
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruz 😂 düz yol yok

ASSOSyal ASSOSyal anam asosum bacım kirazım dalım çiçeemm kuşum papatyamm yavvv
Senelerdir şu yemek yarışmasına oy veriyorum
Millet cayır cayır pro oluyo ve üstelik yeni üyeler :cry::cry::cry:
Ama ben olamıyorum :KK64::KK64::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ah kuşum, bildirimler çok olunca arada kaynamış 🥺 kuzum bazıları birbirine hediye ediyor, sadece yarismadan kazanmiyorlardir. Kazen oy verenlerden bazen iki bazen üç kişi seçiyordu🥺 inş en yakın zamanda sanada şans güler kurbişimm, keşke pilav yarışmasına katilsaydin da kazansaydin ne güzel olurdu🥰🍒🍒🫶

Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum😂😂
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruz 😂 düz yol yok
Evet sendromsuz bi günümüz yok ki şükür. Çok cadı benim kız aksi huysuz nazlı 🤷🏼‍♀️😬🙄
Rabbim sağlık versin be canımmm geçinip gidiyoruz işte :anne:

Hep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedim 🥴 bir gittin bir daha donmedin morumm🥰🍒 napiyorsun,bebiskolar nasıl 💜🍒
Buradayım sosyalimm kirazımm 🍒🍒🍒 Şükür Allah a bebişkolarla geçinip gidiyoruz işte. Oğlan 2ye gidiyor kız 3yasına girecek bazen başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ama sağlık olsun 🥰🪻💜

Back
X