- 28 Haziran 2011
- 64.612
- 161.872
- 898
Tez zamanda canım minnosumAyıp etmişim
Amin sosyalim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tez zamanda canım minnosumAyıp etmişim
Amin sosyalim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin![]()
Biz hep biraradayiz zaten nanemleKapıyı kıracağız evde yoksun![]()
Tam yenecek kıvamda vallaOnu ben yiriiimmm ,ikisinide yiriimmmmm![]()
Benimde aynı şekilde sosyalim inşallah tez vakitte görelim bebişlerle şenlensin buralarÇok haklısın canım benim, aslında bizde burada az buçuk çoğu şeye şahit olmuştuk ama çok şükür hepsi gelip geçiyor ve geriye mis koku ,minnak ayaklar kaliyorburada aynı duyguları yaşamasını istediğim bir kaç kişi daha var, hazır buralar hareketlenmisken inş tez zamanda haberlerinide duyarız
![]()
GElse biri baksa 2 saat bende gitsem ormana yürüyüş temiz havaKurtulmaya calisiyorsun gibi bir hisse kapıldım pamukum![]()
Hahah kız bebesi değil mi işte annesine yardım edecekti evi silecekti belkiOldu valla kurabiyemvalla aynen öyle en son az çnce banyoda vileda kovasını çekelerken yakaladım
![]()
Evet ya dur bi dürtim onuParede gelseydi bugün iyi olurdu
![]()
He Çok kesin yardım edecekti kurabiyemHahah kız bebesi değil mi işte annesine yardım edecekti evi silecekti belki![]()
Haha ederdi tabi bide güzelce kendini yıkardıHe Çok kesin yardım edecekti kurabiyem![]()
Yaaaa deme öyle kuzu yaa üzülürümGElse biri baksa 2 saat bende gitsem ormana yürüyüş temiz havaçok ihtiyacım var biri çıkıpta demiyor hiç
Senin bebiş nasıl kurabiyem ikinciui düşünüyomusunHaha ederdi tabi bide güzelce kendini yıkardı![]()