• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti bahçe sağlık sıhhat isleri vardı onlarda bitti

👍👍👍

Sen niye şaşırdım.kiz
Yavrular büyüdü mü ne yaparlar oğlan kız 🧿🥰
Bi kahve bi burası oyüzden dedum 🙂

Oğlum iyi çok şükür ablasına çekmemiş hayatta en zor şey istahsız bir çocuk artık hicbirşeye tahammulum kalmıyo öyle söyleyeyim sabırlı biriydim beni çok değiştirdi herseye sinirleniyorum dün ağladım seçiyo yemek çok yoruldum

Hahah evet coo ya hadi ikinciyi yapalım dedim kandırdım o yaptı ben şimdi onu izliyorum 😅😅🤪🤪 önden onu gönderim Bakırköy'e bi ortamı kursun arkasından gideriz🤪😅 Jou Jou
Ahaha yaa dimi kurabiyem 😂 yalnız kötü yanıda var biyandan o büyütcek rahat etcek biz sürünmeye devam hala🥹🥹

Bi kahve bi burası oyüzden dedum 🙂

Oğlum iyi çok şükür ablasına çekmemiş hayatta en zor şey istahsız bir çocuk artık hicbirşeye tahammulum kalmıyo öyle söyleyeyim sabırlı biriydim beni çok değiştirdi herseye sinirleniyorum dün ağladım seçiyo yemek çok yoruldum
Hahhaha hemen iki yer mi bi ara sitenin her yerindeydin elcom🤣🤣🤣🤣

Iyiler şükür fiziğe gittik dün bitti

Bende daha iyiyim canım 🌹🌺

Iyiyim minnosum günlük telâşlar 🌺🌹

Tam kara dut olmusun🤣🤣👍
Annenler nasıl canım
Aahhh ozaman bebesiz ve almira vardı sadece 2ci eklenince ne zormuş yetişmek yaa akşama kadar onlinedim🥲🥲🥲 herkes bıkmıştı benden🤪🤪🤪🤪 herkese sarıyordum boyna yazıyordum🫣 seni meloya catlağa 🫠🫠 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Minnosprenses Minnosprenses
Şimdi başini kaşıcak zamanın yok🤣

Back
X