• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jou Jou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın :KK53: Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş 🤗🤱
Hamile olabilir elco ikinciyi süpriz yapmıştı 🤣

Jou Jou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın :KK53: Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş 🤗🤱
Oğlum büyüsünn bellkkkiiii ama kız olacağını bilsem hemen yapardım şimdii🥲🥲🥲 evett hep bir kosusturmaca oluyor ama oturmaktan iyidir bugun hep otursum canım sıkıldı🫣 bana maraton lazım

Sorma valla çocuğuna bi kızarsın onuda yapamıyorsun haklisiniz deyip geçiyorsun Allah basımdan eksik etmesin yatırmasın muhtaç etmesin kurbikim
Amin parem aynen dediğin gibi az bi sesini yükseltsen off desen bu defa da başlıyorlar Allah canımı alsa da kurtulsam beni sevmiyosunuz vs vs 😅

@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Jou Jou
@D u t

Kızlar burayı kaynatmisiniz ne güzel olmuş 🥰🥰🥰🥰🥰 keşke eskisi gibi olsa ama o geçti gitti
Ne güzeldi bizim dönemimiz sabaha kadar muhabbet ederdik

Şimdi o neşe enerji yok galiba biz nüydük ve kirlendi dünya biz bile yabancı olduk

Herkes iyi oksun sağlık olsun da ara ara bitimiz ses Cikaralim bende uzun zamandır sitede yoktum dün girdim dua grubu yapmak için annemin babamın benim sağlık sorunlarım oldu fiziğe gittik derken biraz nefes alabildim

Kurbik ⚘ beni dürtü ama giremedim muhabbet yaptığınız zaman

Sevindim herkes iyi şükür özledim hepinizi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺

Aşağıdaki kızlar nerdesiniz siz mucizem saliha kızlar iyimisiniz

Buralardaysanız bir ses verin 😇😇😇😇🌻🌻🌻

@bir mucizee
@Madammor
@Saliha40
@My_Moonlight06
@karamel Latte
@Nefes0858
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna