- 27 Mart 2019
- 30.721
- 114.485
- 598
Hayırdır neyin varNeysekiii dr a işim vardı yoksa cvbınız hemen gelirdii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır neyin varNeysekiii dr a işim vardı yoksa cvbınız hemen gelirdii![]()
Öyle minnoşum cennetten geldi bize iyiki de geldiSüpriz olan cennetten gelen hediyedir derler❤
YaaaHamile olabilir elco ikinciyi süpriz yapmıştı![]()
Maşallah sen de o azim var yap gitsin be ya bakarsınOğlum büyüsünn bellkkkiiii ama kız olacağını bilsem hemen yapardım şimdiievett hep bir kosusturmaca oluyor ama oturmaktan iyidir bugun hep otursum canım sıkıldı
bana maraton lazım
Evet canım 3aylik olacak bu ayın sonunda. Senin oğlanla benim kız(ortancam) aynı mayıs 2022de doğdu diye hatirliyorumAy senin bu doğum takvimi doğru mu kız yani 3. Daha yeni mini minnakk![]()
Aynen ama ameliyattan korkuyorum en cok sezaryen hic kolay değillMaşallah sen de o azim var yap gitsin be ya bakarsınAslında çok güzel bişey sadece ilk bir kaç sene uykusuzluk yorgunluk dinlenememek var sora olur gider Allahın izniyle
![]()
Yigit ali için kontrolu vardı bide boyu biraz yavas uzuyodu onun kontroluydu vitamin veriyorum hergünHayırdır neyin var
İşte evet zordu ama rahat etceksin sonraBEnde tekim ve nasıl yetisiyorsam siz hayli hayli yetişirsinizzz birde peşpeşe büyüyolar zordu ama şimdi kolaylaşıyor artıkk
Kesin olcak olan oHe o zaman da o bizimle dalga geçer![]()
Sezeryan benim için kötü anılar barındırıyo yaa bidaha yapsam normal yapabilirmiyim acabaAynen ama ameliyattan korkuyorum en cok sezaryen hic kolay değillsende biliyorsun
Evet 3. Daha zor canoo. Ama kişiden kişiye değişir 4.sezaryen olanlar bile var. Bana artık yasak zatenAynen ama ameliyattan korkuyorum en cok sezaryen hic kolay değillsende biliyorsun
Benim dr neolur neolmaz önermedii ama benim dikişlerim tam içleri iyileşmemişti tam 2 sene si dolunca oldum ama öldümm dirildimSezeryan benim için kötü anılar barındırıyo yaa bidaha yapsam normal yapabilirmiyim acaba![]()
Evettt vallaha o cesaretle 4 e nasıl yapıyolarEvet 3. Daha zor canoo. Ama kişiden kişiye değişir 4.sezaryen olanlar bile var. Bana artık yasak zaten![]()
Bana diyene bahh sende doğurİşte evet zordu ama rahat etceksin sonra![]()
Olabilir canım büyük ihtimal. Benimde bebek küçük olduğundan kesim büyüktü baya. Birde enfeksiyon kapmış dikişlerim ateşlendim bi gece sabah bi kalktım yatak kan içinde dikişlerim kanamış tabi bizde bi panik açıldı sandık hemen doktora koştuk. Enfeksiyonum 350lerde doktor yatırmak istedi ben yatmadım 10 gün hastaneye gittim geldim. hep serum yedim doktor enfeksiyon bitene kadar her gün dikişleri sivilce sıkar gibi sıktı hep kanı akıttı ay neydi beeBenim dr neolur neolmaz önermedii ama benim dikişlerim tam içleri iyileşmemişti tam 2 sene si dolunca oldum ama öldümm dirildimbelkide yeni diye dikişlerim.nebileyim
Evettt vallaha o cesaretle 4 e nasıl yapıyolar![]()
Yaaaa kuzumm benim arkadaşım öyle oldu temmuzda doğurdu benden sonra aynı senin gibi oda öyle enfeksiyon kapmıştı 2ciyi düşünüyor ama cesaret edemiyor yaşadıklarındann sende baya zor geçmiss beeOlabilir canım büyük ihtimal. Benimde bebek küçük olduğundan kesim büyüktü baya. Birde enfeksiyon kapmış dikişlerim ateşlendim bi gece sabah bi kalktım yatak kan içinde dikişlerim kanamış tabi bizde bi panik açıldı sandık hemen doktora koştuk. Enfeksiyonum 350lerde doktor yatırmak istedi ben yatmadım 10 gün hastaneye gittim geldim. hep serum yedim doktor enfeksiyon bitene kadar her gün dikişleri sivilce sıkar gibi sıktı hep kanı akıttı ay neydi bee![]()
Çok çok zor ilkinde ne yasadıysan çok farklı yaşanıyor hepAllah sağlık sıhhat versin zor yani kesilmek
![]()
Çok zor biyandna cocuk yoğunbakımda sen toparlanamıyosun. Sürekli 1.5 saat yol gidiyorum yanına ama gel bana sor. Yoğunbakım doktoru diyodu 350 değerdeki enfeksiyonla sen yerlerde sürünmen lazım buraya nasıl geliyosunYaaaa kuzumm benim arkadaşım öyle oldu temmuzda doğurdu benden sonra aynı senin gibi oda öyle enfeksiyon kapmıştı 2ciyi düşünüyor ama cesaret edemiyor yaşadıklarındann sende baya zor geçmiss bee![]()
Ooyyy benim güçlü bacikomm yaa bak şimdi kocaman olduu duvarlara tırmanıyoorrrÇok zor biyandna cocuk yoğunbakımda sen toparlanamıyosun. Sürekli 1.5 saat yol gidiyorum yanına ama gel bana sor. Yoğunbakım doktoru diyodu 350 değerdeki enfeksiyonla sen yerlerde sürünmen lazım buraya nasıl geliyosun![]()