• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor biyandna cocuk yoğunbakımda sen toparlanamıyosun. Sürekli 1.5 saat yol gidiyorum yanına ama gel bana sor. Yoğunbakım doktoru diyodu 350 değerdeki enfeksiyonla sen yerlerde sürünmen lazım buraya nasıl geliyosun😂😂😂
Perim senin yavrucan nasıl iyimi 🧿🧿🧿

Bi horon grubu olurlar

Bak sana 3. Geliyor diye korkmuş....bu kadar kınamanın başına 4 de gelir 🤣🤣🤣🤣
Ay parem he ya bende ağzımı açmaya korkuyorum ne kınadıysam yaşıyorum hahah
Tövbee kııazzz daha neler 😀😀😀
Sana inandımm sana güvendiimm 🫶🫶🫶🫶🫶
Hahah arkandan geliyorum bekle sen 3ü de yap😅😅
Unutulmamak ne kadar güzel şey 🥰 kızlar nasılsınız
Ayy magnim napıyon nası gidiyo😍
Evet canım 3aylik olacak bu ayın sonunda. Senin oğlanla benim kız(ortancam) aynı mayıs 2022de doğdu diye hatirliyorum🤗
Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim için 😍😍
Kesin olcak olan o 😂😂
Hemde hiç durmaz varua dilinden kurtulamayız😅
Sezeryan benim için kötü anılar barındırıyo yaa bidaha yapsam normal yapabilirmiyim acaba 🥹
4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yine

Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim için 😍😍

4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yine
Yap kızzz geliyorumm👌👌👌👌

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Jou Jou
@D u t

Kızlar burayı kaynatmisiniz ne güzel olmuş 🥰🥰🥰🥰🥰 keşke eskisi gibi olsa ama o geçti gitti
Ne güzeldi bizim dönemimiz sabaha kadar muhabbet ederdik

Şimdi o neşe enerji yok galiba biz nüydük ve kirlendi dünya biz bile yabancı olduk

Herkes iyi oksun sağlık olsun da ara ara bitimiz ses Cikaralim bende uzun zamandır sitede yoktum dün girdim dua grubu yapmak için annemin babamın benim sağlık sorunlarım oldu fiziğe gittik derken biraz nefes alabildim

Kurbik ⚘ beni dürtü ama giremedim muhabbet yaptığınız zaman

Sevindim herkes iyi şükür özledim hepinizi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺

Aşağıdaki kızlar nerdesiniz siz mucizem saliha kızlar iyimisiniz

Buralardaysanız bir ses verin 😇😇😇😇🌻🌻🌻

@bir mucizee
Madammor Madammor
@Saliha40
@My_Moonlight06
karamel Latte karamel Latte
@Nefes0858
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@Magnifiaque
Bebe den gelebilirsem gelirim 🥰 canımızı okuyor 4. Ay atagı😂

Aman yine kesecekler o zaman napalım bidaha nasip olırsa 🥹

Ohh miss kokusu geldi🫠 peki kıskançlık oluyor mu kuzum 🥲
İlk başlarda yaptı biraz ama gecti. İllaki yapiyorlar 8yaşında oğlum o bile yapti halbuki doğmadan o kadar konuştum akıllıda, ama iste oluyor derslerinde bocalamisti şimdi düzeltti şükür.

Olur inşallah kuzum kolaylıkla sağlıkla yeniden yaşarız o günleri daha güzel anılarımız olur inşallah bu defa🥲 benim de pek parlak değil doğum hikayem 🥴
İnşallah inşallah kurabiyem ben daha hemen düşünmemde rabbim önce isteyen herkese versin 🥹🤲🏼 inşallah ikinciler hiç anlamadan çok kolay anlatabileceğimiz doğumlar olsun🥰

• Amin
Reactions: Jou
Back
X