• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1000120475.webp

Hahah bende size çakma foto ile eşlik edim😅😅 aslında dün çekecektim ama oğlum sağolsun kahveyi zor içirdiği için 😅 foto moto nerdee

İlla ki düzene giriyo demek ki inşallah bizlerde zorlanmayız. Ay benim oğlan çok kıskanç bırak kardeşi tv de bişeye gülerken bile kıskanıyo😅😅 babasıyla yan yana oturmayı geçtim konuşmak gülmek falan yasak😅😅

Amin amin kuzum inşallah bekleyenlerden de güzel haberler alırsak sevincimiz tam olacak🫠

Oo tamam kaptan hemennn😅😅 önümüzdeki ay gelirim müjdeli haberle😅😅
Amin canım benim aynen öyle valla🥹

Ben iyiyim günlük telâşlar sen nasılsın magnicim🌺
İyim şükür parem 🥰 rabbim iyiliğini versin 🥰kafam rahata erdi kkye dondum 🤣🤣
Ay parem he ya bende ağzımı açmaya korkuyorum ne kınadıysam yaşıyorum hahah

Hahah arkandan geliyorum bekle sen 3ü de yap😅😅

Ayy magnim napıyon nası gidiyo😍

Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim için 😍😍

Hemde hiç durmaz varua dilinden kurtulamayız😅

4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yine
Kurabisim hamdolsun iyi gidiyor sen nasılsın 🥰

İlla ki düzene giriyo demek ki inşallah bizlerde zorlanmayız. Ay benim oğlan çok kıskanç bırak kardeşi tv de bişeye gülerken bile kıskanıyo😅😅 babasıyla yan yana oturmayı geçtim konuşmak gülmek falan yasak😅😅
Amin canımm inşallah zorlanmazsın. Benim kızda aşırı kıskanç. Çok korkuyordum tepkilerinden beklediğim kadar olmadı şükür 🤗 Ne kadar yaşı büyük olsada illa yapıyorlar kardeş kıskançlığı, umarım kolay atlatırız🤲🏻

Amin canımm inşallah zorlanmazsın. Benim kızda aşırı kıskanç. Çok korkuyordum tepkilerinden beklediğim kadar olmadı şükür 🤗 Ne kadar yaşı büyük olsada illa yapıyorlar kardeş kıskançlığı, umarım kolay atlatırız🤲🏻
İnşallah kuzum bende bazen diyorum belki tam tersi şaşırtır kıskanmaz o kadar bazen diyorum İnşallah nefes aldırır çocuğa 😅😅 bakalım nasip

Back
X