- Emoji Skoru
- 37.017
- Puanlar
- 598
İnternetten aldıysan iade var dşye biliyorum canımKutusunu atmasam iade şansım var mı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten aldıysan iade var dşye biliyorum canımKutusunu atmasam iade şansım var mı ki
Var ölçü kaşığı canımİçinde ölçü kabı falan var mı dutum belki kullandıkça seversin kız
Bi kaç gün daha deneyeyim olmazsa iade ederimİnternetten aldıysan iade var dşye biliyorum canım
Evett canım oğlum 18 aylık bileAyyy çiçeğim sende ciftlemissin ya bebeleri
Hayırlı olsun
Valla çok zor benim iki olduğu halde bana yapisik sürekli beni istiyor seni hiç düşünemiyorum
Dünya kadar oyuncak da olsa anayla aktivite başka ama dediğin gibi hangisine yetişelim
Amiin çok teşekkür ederim insallah![]()
Kız coo niye beni görmüyonEvett canım oğlum 18 aylık bilekızım 3.5 yaş
Aaa vallahi kaçırdım yoksa cvp vermezmiyimmmmm duuurrrKız coo niye beni görmüyon![]()
Aaaa bana msj gelmiyorr kuzuuuu yoksa giriyorumdaa bakarımmmJou dizi yorumunda da yoksun napün gı
Hee aman öyle olsun kuzum bende dedim hasta mı oldular acabaAaaa bana msj gelmiyorr kuzuuuu yoksa giriyorumdaa bakarımmm
Busıra yoğundumm netflixe daldım.bideeHee aman öyle olsun kuzum bende dedim hasta mı oldular acaba
Tamam canım güle güle kullan keyifli kahvelerin olsunVar ölçü kaşığı canım
Bi kaç gün daha deneyeyim olmazsa iade ederim![]()
Yaa çok teşekkür ederimTamam canım güle güle kullan keyifli kahvelerin olsun![]()
Dut yaaYaa çok teşekkür ederim
Bişey itiraf edicemsabahki mesajını yanıtlarken lan bu kim hemen cevap vermiş dedim ama bozuntuya vermedim daha yeni tanıdım seni
![]()
Hey maşallah yavrum hahsh ne izliyon bakim ordaBusıra yoğundumm netflixe daldım.bidee![]()
Haha dut yaa günlerdir saçını başını yoluyoz bu nick ne diye perininYaa çok teşekkür ederim
Bişey itiraf edicemsabahki mesajını yanıtlarken lan bu kim hemen cevap vermiş dedim ama bozuntuya vermedim daha yeni tanıdım seni
![]()
Kız okudum hepsini gördüm
Hahahaha yaaaaaaYaa çok teşekkür ederim
![]()
Saç baş kalmadıki yoldınuz hepsini
Hahahaha yaaaaaanapmalıyımki bilmiyorum keşkem değişmeseydim
![]()
Evet alışın artık 3 ay böyle. 3 ayın sonunda hala alışamazsanız artık yinemi değişcez bakalımQma unuttum
Kalsın buna alışalım bişey olmaz