- Konu Sahibi alameti_farika
-
Annem neredeyse 4-5 senedir ıcf ankastre ocak kullanıyor,hem çok şık,hem de çok memnun...
Bende aldımm kullanıyorumm mikrodalga dahil 1 buçuk tuttu
birtek memnun olmadığımm ben cam ocak aldımm ve çok pişmanımmm
ilk haftadaa boyaları döküldüü ve temizliğii çokk zorr
seneler geçsede değiştirsemm offffffffffffffffffffffffffffffffff
keşke cam almasaydımmmmm
cam almayınnn
arkadaşlar ıcf marka ankastre fırın ve ocak almayı düşünüyorum yakından da gördüm çok güzel görünüyor.fiyatları da çok uygun.aynı özelliklere sahip başka markalar neredeyse onun 3 katı.aranızda bu marka ürün kullanmış olan var mı?bilmiyorumkismile
annem neredeyse 4-5 senedir ıcf ankastre ocak kullanıyor,hem çok şık,hem de çok memnun...
arkadaşlar hiç kullanan yok mu?
tavsiye istiyorum.
merhaba , ankastre setler ile ilgili hem piyasada hemde internette oldukça seçenek var ve bir kısmı markasını bir kısmı ise yerli üretim olup sadece ürünü satıyor.
bir dönem yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiyi sizinle de paylaşmak istiyorum.
icf ankastre set, Termikel ankastre set, simfer ankastre set, ariston ankastre set, ankastre setler, ankastre 3 l set, ankastre kampanya | Ev Aletleri| Ankastre rnleri| Ankastre Set linkte bulunan firmada hem bütçenize uygun setler var hemde her türlü sorunuza cevap veriyor. online destekleri de olduğu için anında sorunuza cevap alabiliyorsunuz.
incelemenizi öneririm.
teşekkür ederim.
kullanıyor musunuz?
yani kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?