İçi kan ağlayan melek anneleri

Elamucize

Nefes almak yaşamaksa yaşıyorum ...
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
112
113
73
45
2 ay bitti kızımı kaybedeli , 22. Haftadaydı 2 ay sonra kucağıma alacaktım . İçim yangın yeri şimdi elim kolum karnım bomboş o kadar mutsuzum ki , ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok . Psikiyatr , psikolog , dua , şükür hepsini yapıyorum ama geçmiyor kalbimdeki yangın , herşey o kadar boş okadar yavan

Seni çok iyi anlıyorum bnde 5 ay önce kaybettim meleğimi tarifsiz bir acı benim Meleğim 1 gün yaşadı ama ne yüzünü gördüm ne kokusunu aldım ne emzirdim bi kaç kare fotosu onu bana anlatan içimi rahatlatan yada içimi kanatan ..herşeyini okadar özenle seçtim hergün başka ciciler giydirecektim oysa hergün kokoş saç bantları takacaktım ne hayaller kurmuştum geceleri agrıdan uyuyamazdm ama bilirdimki bir can taşıyorum ama şimdi gece uyuyamıyorm koskoca göbeğim gitti şimdi bomboş bir karın sonra gözyaşı her gece dua ediyorm ne olur Rabbm bu acıyı hafifletecek bişiler ver diye ..Meleğim şimdi kücück bir mezarda oysa bu soğukta benm kucağımda olmalıydı diorum sonrası nasip değilmiş diyip gözyaşına boğuluyorum takamadığım saç bantları mezar taşında saçını diil ama mezarını süslüyor benim meleğim ölede güzel gözüküyor bi sevinçle gittiğim mezarına arkamı dönüp gelmek bi yanmı orda bırkmak çok acı geliyor Meleğim Rahat uyu ßiliyorumki orda yanmda olduğundan dahada mutlusun Annen Seni hiç unutmadı unutmucak diorm :( :( Rabbm Sanada Sabırlarn en büyüğünü versn inş Şunu Unutma Bizleri Cennette bekleyen Meleklerimiz var Onlar orda huzurlu ve mutlular ..

2 ay bitti kızımı kaybedeli , 22. Haftadaydı 2 ay sonra kucağıma alacaktım . İçim yangın yeri şimdi elim kolum karnım bomboş o kadar mutsuzum ki , ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok . Psikiyatr , psikolog , dua , şükür hepsini yapıyorum ama geçmiyor kalbimdeki yangın , herşey o kadar boş okadar yavan
Ahhh ne kadar cok insan var ayni acilari yasayan...seni cok cok iyi anliyorum.cunku bende tipki seninle ayni acilardan geciyorum.Allahim bizlere bol bol sabr versin,dah sonra sabrimiza mukafat gul kokulu yavrular nasip etsin...
Uzulme diyemem,biliyorum elde degil uzulmemek...
her bebek,hamile kadin,bebek magazasi gorunce hatirlamamak mumkun degil.Ama ne yapalim kaderimizde varmis bu aciyi yasamak.insallah bir gun bizde doya doya bebeklerimizi seviceiz.Allahim ne olur bizlere de hayirli,saglikli evlatlar nasip eyle.Amin.

Seni çok iyi anlıyorum bnde 5 ay önce kaybettim meleğimi tarifsiz bir acı benim Meleğim 1 gün yaşadı ama ne yüzünü gördüm ne kokusunu aldım ne emzirdim bi kaç kare fotosu onu bana anlatan içimi rahatlatan yada içimi kanatan ..herşeyini okadar özenle seçtim hergün başka ciciler giydirecektim oysa hergün kokoş saç bantları takacaktım ne hayaller kurmuştum geceleri agrıdan uyuyamazdm ama bilirdimki bir can taşıyorum ama şimdi gece uyuyamıyorm koskoca göbeğim gitti şimdi bomboş bir karın sonra gözyaşı her gece dua ediyorm ne olur Rabbm bu acıyı hafifletecek bişiler ver diye ..Meleğim şimdi kücück bir mezarda oysa bu soğukta benm kucağımda olmalıydı diorum sonrası nasip değilmiş diyip gözyaşına boğuluyorum takamadığım saç bantları mezar taşında saçını diil ama mezarını süslüyor benim meleğim ölede güzel gözüküyor bi sevinçle gittiğim mezarına arkamı dönüp gelmek bi yanmı orda bırkmak çok acı geliyor Meleğim Rahat uyu ßiliyorumki orda yanmda olduğundan dahada mutlusun Annen Seni hiç unutmadı unutmucak diorm :KK43: :KK43: Rabbm Sanada Sabırlarn en büyüğünü versn inş Şunu Unutma Bizleri Cennette bekleyen Meleklerimiz var Onlar orda huzurlu ve mutlular ..
Başın sağolsun arkadaşım , Allah kendi sabrından versin hepimize , dayanma gücü versin kalbimizdeki bu yangını küllendirecek sağlıklı bebek nasip etsin. Ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok 2 aydır:( şimdi benimle aynı zamanlarda hamile kalan arkadaşlarım birer birer doğum yapmaya başladı.Allah herkesin evladına sağ salim kavuşmak nasip etsin ama insanın elinde değil keşke dememek :( Bu kış bi geçse Rabbim içimizi ferahlatsın

Ahhh ne kadar cok insan var ayni acilari yasayan...seni cok cok iyi anliyorum.cunku bende tipki seninle ayni acilardan geciyorum.Allahim bizlere bol bol sabr versin,dah sonra sabrimiza mukafat gul kokulu yavrular nasip etsin...
her bebek,hamile kadin,bebek magazasi gorunce hatirlamamak mumkun degil.Ama ne yapalim kaderimizde varmis bu aciyi yasamak.insallah bir gun bizde doya doya bebeklerimizi seviceiz.Allahim ne olur bizlere de hayirli,saglikli evlatlar nasip eyle.Amin.
S
Amin arkadasım Allah bu mutluluğu bu mucizeyi bizede yaşamayı nasip etsin. Kolu kanadı kırık hep bişey eksik 2 aydır hayatımda ve hep böyle eksik kalacakmış gibi geliyor

Allahım bu acımızı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın hiçkimseye . Bazen diyorumki meleğimin mezarına gideyim sonra cesaret edemiyorum onu orda görmek içimi parçalıcakmış gibi geliyor :( kollarımda olacaktı 2 ay sonra , hamileliğimde günler çabuk geçsin kavuşayım yavruma diye dualar ederdim , şimdi gece-gündüz hepsi anlamsız geliyor. Insan karnı guruldadığında hala bebeğimin hareketleri zanneder mi ? Herşey ama herşey onumu hatırlatır 22 hafta öğretim ne çok bağlamış beni kızıma :(Yardım et Allahım , dayanm gücü ver Rabbim....

Bugün 1 Aralık canım kızım Ela 'm , kış ayındayız artık , bi zamanlar bu ayların çabuk gelmesi için dua ederdim seni kucağıma alabilmek için , şimdi çabuk bitsin geçsin gitsin istiyorum . O kadar boş geliyorki hayat bitanem , keşke diyorum hala hepsi bi kabus olsa , uyansam ve sen yine benimle olsan . Olmuyor bebeğim , istediğin plan yaptığın şeyler Allah izin vermiyorsa asla olmuyor. Ilk göz ağrım , canım kızım 22 haftada olsa bana anneliği tattırdın ,annen seni hep çok sevecek bebeğim...

Merhaba bende 2 hafta önce kızımı kaybettim kızım karnimda ölmüştü onun kokusunu hiç duymadım eşimle konuşurduk 2 ay sonra gelecek bizi hiç uyutmayacak diye ona bi iki tulum almıştım başka da birsey alamadım nasıl değilmiş onu çok özlüyorum ama elden gelen birsey yok ağlayarak uzulsekte onu geri getiremeyiz allah bu acıları yaşayan herkese sabırlar versin umarım 2 . Çocuklarımız sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler allahım ogunlri yaşatır bize inşallah...

Amin arkadaşım amin inşallah nasip olur bizede bu mutluluk . Başınız sağolsun , inşallah bu imtihandan ruhen , bedenen sağ salim çıkarız . Çok zor çok acı hep kanayan bir yara . Ocak ta doğum yapacaktım bende nasip , kısmet . Önceleri hiç cesaretim yoktu , yeniden gebeliğe dair , doğumhaneden elim kolum bomboş çıkmak çok acıydı. Allahım hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı. Şimdi sanki tek ii olma yolumun yeni bir gebelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmekmiş gibi geliyor . Hiç bir şey bana mutluluk vermiyor , sadece yaşamam gerektiği için yaşıyorum şu an :( ;( Allah sabrımızı arttırsın , bizede nasip etsin sağlıklı , hayırlı , ömürlü evlat , evlat hasreti çeken herkese nasip etsin ...

Amin arkadaşım amin inşallah nasip olur bizede bu mutluluk . Başınız sağolsun , inşallah bu imtihandan ruhen , bedenen sağ salim çıkarız . Çok zor çok acı hep kanayan bir yara . Ocak ta doğum yapacaktım bende nasip , kısmet . Önceleri hiç cesaretim yoktu , yeniden gebeliğe dair , doğumhaneden elim kolum bomboş çıkmak çok acıydı. Allahım hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı. Şimdi sanki tek ii olma yolumun yeni bir gebelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmekmiş gibi geliyor . Hiç bir şey bana mutluluk vermiyor , sadece yaşamam gerektiği için yaşıyorum şu an :KK43: ;( Allah sabrımızı arttırsın , bizede nasip etsin sağlıklı , hayırlı , ömürlü evlat , evlat hasreti çeken herkese nasip etsin ...
Rabbim sabrını artırsın canım.Ben de 5 ay önce kaybettim bebeğimi.Doğuma iki gün kala kaybettim.Kalbi durmuştu.5aydır günleri sayıyorum .Tekrar hamile kalabilmek için.Her adet olduğumda yaşadığım acının en başına dönüyorum.Her defasında yıkıldığım anda toparlanmak beni yeniden yıpratıyor.İLKzamanlar daha güçlüydüm yeni bir hamileliği tadamadıkça gücümü kaybediyorum sonra diyorum ki toparlanayım.Ama artık iyice zorlandığımı farkediyorum.Psikolojik destek almaya başladım.Rabbim e dua ediyorum biliyorumki bizler Rabbimin cennetine koymakiçin bir melekle imtihan ettiği özelkullarıyız. Bu günler de gecek insaallah.Kulun BİTTİM YA RABBİ.dediği anda rabbim YETİŞTİM EY KULUM DİYECEKTİR.bu bir imtihan süreci .sabretdelim ki imtihanı kazanabilmiş olalım.

.9 aylık heyecanlı bekleyişim doğuma iki gün kala ölü doğum neticesinde yarım kaldı.temmuz ayında doğuma 2 gün kala bebeğimi kaybettim.İlk öğrendiğim anda doktorun odasında hayat durdu benim için.O an aklımdan geçen tek şey şu oldu.ben bu süreci atlatabilir miydim.kendimden korktum bir an.çünkü hep biliyoruz hayat bir imtihan .kulluk zorlukta isyan etmemek varlıkta da şükredebilmek aslında.isyan etmedim çok şükür ama çok zorlanıyorum.Bebeğimi kucağıma alamadan heyecanlarım yarım kaldı.Bebeğimiz için alınan hazırlanan herşey tekrar paketlerine konuldu.beşiği ,kıyafetleri.....En zor olanı da doğum yaptığım hafta eltimlerin tayini bizim bulunduğumuz şehre çıktı ve yerleşemedikleri için bizde bir ay kaldılar.o da benden bir ay önce doğum yapmıştı.onun bebeğini evimde henüz kendim daha lohusayken görmek çok zordu.ve onun bebeği büyüdükçe ben daha çok zorlanıyorum.Rabbim diyorum sen kolaylık ver sen sabır ver daha iyisi daha hayırlısıyla sen teselli et bizi.

RABBİM SABIRLA DA SINASAN ŞÜKÜRLE DE SINASAN SENİ UNUTTURMA.. BİZLERİ GAFLETE DÜŞMEKTEN MUHAFAZA EYLE.AMİNN.

50 gün oldu yavrumu kaybedeli.çok iyi anlıyorum seni.unutmak mümkün değil zaten.hamile ya da yeni doğmuş bebek görünce acım katlanıyor sanki.Allaha sığınmaktan başka çare yok.Allahm bize ve bizim gibi olanlara sabır versin inşallah...

Bu acıyı yaşamayan anlayamaz nasıl bi kor nasıl bir acıdır.Allah hepimize sabir versin bundan büyük acılar yaşatmasın inşallah 16 nisanda 20 haftalikken sezeryanla kaybettim oğlumu kardeşi 6. Ayinda geldi rabbim sağlıkla kucagima almayı nasip etsin günler zorda olsa geçiyor sabır ve dua ile atlattim gunlerimi 5. Ayda yeter artik kendine gel dedim bebegimde beni boyle görmek istemez dedim melegimin kardeşi için o gelmeden iyi olmalıydım yazmasi kolay yapmasi zor ama guzel gunlerin geleceğine inanin sabredin ve istediginiz gibi davranın ama bi sure sonra toparlanin gelecek için hayata devam etmek zorundayiz. Allah yardımcımız olsun

Bende biran önce hamile kalmak istiyorum, inşallah bu sefer yavrularimizi alırız kucağımıza...
Fadikcan inşallah hayırlı zamanda hamile kalıp , sağlıklı hayırlı ömürlü yavrularımız olur bizimde , tüm kalbimle amin diyorum canım . Allah ım en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah , yangınımız küllenir ....sana ne kadar korun dedi Dr ? Biz ancak Şubat'ta başlayabileceğiz :(

A
.9 aylık heyecanlı bekleyişim doğuma iki gün kala ölü doğum neticesinde yarım kaldı.temmuz ayında doğuma 2 gün kala bebeğimi kaybettim.İlk öğrendiğim anda doktorun odasında hayat durdu benim için.O an aklımdan geçen tek şey şu oldu.ben bu süreci atlatabilir miydim.kendimden korktum bir an.çünkü hep biliyoruz hayat bir imtihan .kulluk zorlukta isyan etmemek varlıkta da şükredebilmek aslında.isyan etmedim çok şükür ama çok zorlanıyorum.Bebeğimi kucağıma alamadan heyecanlarım yarım kaldı.Bebeğimiz için alınan hazırlanan herşey tekrar paketlerine konuldu.beşiği ,kıyafetleri.....En zor olanı da doğum yaptığım hafta eltimlerin tayini bizim bulunduğumuz şehre çıktı ve yerleşemedikleri için bizde bir ay kaldılar.o da benden bir ay önce doğum yapmıştı.onun bebeğini evimde henüz kendim daha lohusayken görmek çok zordu.ve onun bebeği büyüdükçe ben daha çok zorlanıyorum.Rabbim diyorum sen kolaylık ver sen sabır ver daha iyisi daha hayırlısıyla sen teselli et bizi.

RABBİM SABIRLA DA SINASAN ŞÜKÜRLE DE SINASAN SENİ UNUTTURMA.. BİZLERİ GAFLETE DÜŞMEKTEN MUHAFAZA EYLE.AMİNN.
Allah hepimize sabır versin arkadaşım , herkesin imtihanı ayrı ayrı başka başka , seninde başın sağolsun dayanma gücü versin Allahım . İnşallah en hayırlı zamanda teselli bulabileceğin yaralarını sarabilecek sağlıklı hayırlı ömürlü bi yavrun olur canım , hayata onunla yeniden başlarsın , yaşamına umut olur. Seni o kadar iyi anlıyorum ki , bende psikiyatr ve psikolog desteği alıyorum üstesinden gelemedim tek başıma . Çevredeki kimsenin seni anlamıyor olması , eşimin bile yine hamile kalacaksın demesi o kadar acıtıyor ki içimi . Bak arkadaşım sen en azından şu an deneyebiyorsun yeni bir bebek için bi umudun var her ay , biz ancak Şubat'ta başlayabileceğiz . Belki 1 sene belki daha fazla yada daha az sürecek bunu bilmiyoruz . Ilk gebeliğinmiydi senin canım ? Benim ilkti,ahhhh ne zor ne acı bir sınav , Allahım sabrımızı arttırsın ,şükrümüzü duamızı arttırsın ...hepimize hayırlı evlat sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin ...

Bu acıyı yaşamayan anlayamaz nasıl bi kor nasıl bir acıdır.Allah hepimize sabir versin bundan büyük acılar yaşatmasın inşallah 16 nisanda 20 haftalikken sezeryanla kaybettim oğlumu kardeşi 6. Ayinda geldi rabbim sağlıkla kucagima almayı nasip etsin günler zorda olsa geçiyor sabır ve dua ile atlattim gunlerimi 5. Ayda yeter artik kendine gel dedim bebegimde beni boyle görmek istemez dedim melegimin kardeşi için o gelmeden iyi olmalıydım yazmasi kolay yapmasi zor ama guzel gunlerin geleceğine inanin sabredin ve istediginiz gibi davranın ama bi sure sonra toparlanin gelecek için hayata devam etmek zorundayiz. Allah yardımcımız olsun
Kesinlikle anlamıyor hiç kimse hatta en yakının hep yanında olan eşin bile anlamıyor , yasını tutmana bile izin vermiyor :( anne ve baba arasındaki fark bu işte . Biz daha o ilk pozitif sonucu gördüğümüz anda anne oluyoruz , baba olmak ise daha daha sonra doğumda yada dahada geç ... Allah sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin canım , bizim içinde bol dua et nolur ...Allah hepimizin yaralarını en kısa zamanda sarar inşallah ... Sabır dua şükür elimizden başka bişey gelmiyor maalesef...

50 gün oldu yavrumu kaybedeli.çok iyi anlıyorum seni.unutmak mümkün değil zaten.hamile ya da yeni doğmuş bebek görünce acım katlanıyor sanki.Allaha sığınmaktan başka çare yok.Allahm bize ve bizim gibi olanlara sabır versin inşallah...
Başın sağolsun canım Allah sabır dayanma gücü versin . Yakın zamanlarda kaybetmişiz yavrularımızı :( inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırız ve yavrularımızla yaşama sarılırız yeniden .

Başın sağolsun canım Allah sabır dayanma gücü versin . Yakın zamanlarda kaybetmişiz yavrularımızı :KK43: inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırız ve yavrularımızla yaşama sarılırız yeniden .

amin.teşekkür ederm.Allahm hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Fadikcan inşallah hayırlı zamanda hamile kalıp , sağlıklı hayırlı ömürlü yavrularımız olur bizimde , tüm kalbimle amin diyorum canım . Allah ım en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah , yangınımız küllenir ....sana ne kadar korun dedi Dr ? Biz ancak Şubat'ta başlayabileceğiz :KK43:
Canım bana da doktor subat ayının başında başlayabilirsiniz dedi bu arada benim de ilk hamileligim çok büyük heyecanla beklerken :-) böyleyken :-( böyle olduk ama allah bizi korudu yapacak birsey yok. Ben eşimin sayesinde kendimi toparlaya bildim tabiki birde işim sayesinde ilk zamanlar çok ama çok kötüydum ama Toparlayabildim allaha Şükür allahım bana o gücü verdi suan düşündüğüm bundan sonraki bebegimle ilgili korkum sadece bu var ya yine aynı seyi yasarsak oyüzden korkum ....

Back
X